Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
3897
1

Александр КОСЕНКО: «Легких соперников и не могло быть»

Главный тренер сборной Украины по футзалу о жеребьевке раунда плей-офф квалификации ЧМ-2016

Александр КОСЕНКО: «Легких соперников и не могло быть»

Головний тренер збірної України Олександр Косенко прокоментував підсумок жеребкування стикових матчів у фінальну частину чемпіонату світу-2016, в яких наша команда зустрінеться з командою Словаччини:

- У плей-офф вийшли найсильніші на даний момент збірні Європи, тож легких суперників там і не могло бути. Серед тих, хто на нас міг би вийти, тільки Сербія та Словенія вирізняються, адже зараз на виду через виступ на футзальному Євро-2016. Інші команди теж хороші, міцні. Це, звісно, стосується і збірної Словаччини. Наприкінці жовтня 2014-го року ми з ними грали у гостях два товариські матчі, у першому виграли 2:1, а у другому 7:1. Тож, ми їх добре знаємо, як в принципі, і вони нас. Хоча, з того часу у них змінився головний тренер, тоді їх тренував іспанський спеціаліст. А нещодавно вони непогано зіграли товариські матчі проти потужної збірної Португалії.

Легко не буде, це точно. Адже це плей-офф! У матчах на вибування не можна думати, що в тебе ще є матч-відповідь, потрібно виходити і вигравати. Зараз ми розробимо план підготовки до стикових матчів і будемо цілеспрямовано готуватися до битв зі Словаччиною.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
Уверен, что словаки безумно жребием довольны