Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
916
0

ТКАЧУК: «Если легко на сборах, будет тяжело в чемпионате»

Полузащитник «Ворсклы» поделился впечатлениями от товарищеского матча с карагандинским «Шахтером»

ТКАЧУК: «Если легко на сборах, будет тяжело в чемпионате»
ФК Ворскла

Автор переможного голу в ворота карагандинського «Шахтаря» Андрій Ткачук розповів про переможний спаринг та свої враження від першого закордонного збору в Туреччині…

- Андрію, бачу, що настрій хороший. Розкажи, чому!
- Ми ж перемогли щойно! По-друге, всі дуже задоволені, що маємо змогу поїхати додому на кілька днів. Давно не бачили рідних, дітей. Хочеться трішки відпочити, аби з новими силами відправитися на другий збір.

- Суперник у вас сьогодні був явно не з тих, яким забивають по п’ять сухих м’ячів, чи не так?
- Можливо, десь у глибині душі й хотілось 5:0, та перемогли і це радує дуже. Приємно, що третій матч поспіль не пропускаємо, оборона наша, дякувати Богу, поки на висоті! Закінчуємо збір перемогою. Це не може не радувати теж.

- Пригадаєш, як вдалося забити?
- Здається, був спочатку простріл із флангу, Бартуловіч не зміг пробити воротаря з близької відстані. Коли ж воротар вибив м’яч на лінії штрафного майданчика, я без роздумів пробив туди, де побачив шпарину. Як результат – гол, всім нам на радість.

- Що запам’яталося після першого етапу турецьких зборів?
- Відверто кажучи, трішки важкувато було, та для зборів це нормально. Якщо тобі легко на зборах, то, мабуть, важко потім буде в чемпіонаті. Сподіваємося, все, що ми робимо зараз, стане нам в нагоді під час офіційних матчів. Ніби все добре, обійшлося без серйозних травм. Думаю, тренерський штаб має бути задоволеним нашою роботою на цьому зборі. Обов’язково додамо під час заключного етапу підготовки. Вже не буде тренувань на фоні втоми, отож буде більше роботи в задоволення.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.