Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2123
0

Дмитрий ХЛЕБАС: «В карьере наблюдается хорошая динамика»

Новичок «Ворсклы» — о первом тренировочном дне в полтавской команде

Дмитрий ХЛЕБАС: «В карьере наблюдается хорошая динамика»
vorskla.com.ua
Новачок «Ворскли» вчора прибув у розташування своєї нової команди, долю з якою, згідно з підписаними документами, зв'язав на найближчі півроку. Сьогодні Дмитро Хльобас провів свій перший тренувальний день у таборі «біло-зелених». Одразу після ранкового тренування новачок полтавського клубу погодився на бліц-інтерв'ю в холі готелю «Royal Taj Mahal».
 
Вихованець київського «Динамо» провів хороший рік в ужгородській «Говерлі», за яку забив 8 голів в 26 іграх (третина м'ячів всієї команди за цей період). Як зазначає експерт Євген Гресь, відмінна у нього статистика і в молодіжній збірної країни - 4 голи в 10 поєдинках.
 
В Ужгороді Хльобас виступав на різних позиціях. Переважно виконував функції нападника, але виходив і на правому фланзі півзахисту, де «Ворсклі» після того, як пішов Санжар Турсунов, конкуренція, напевно, не завадить.
 
У нинішньому чемпіонаті Хльобас входить до двадцятки кращих гравців за загальною кількістю ударів по воротах (всього 28, точність - 46%). У складі полтавської команди за цим показником краще виглядає тільки Антон Шиндер (31, 48% відповідно).

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.