Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 04 февраля 2016, 09:48
4307
1

ЧЕ-2016: подготовка к игре с Венгрией уже в завершающей фазе

Накануне своего первого матча в Белграде сборная Украины занималась и теорией, и практикой

| Обновлено 04 февраля 2016, 09:48
4307
1
ЧЕ-2016: подготовка к игре с Венгрией уже в завершающей фазе

Як і всі дні в Белграді, середа 3 лютого - насичена для збірної України з футзалу. До першої гри нашої команди на чемпіонаті Європи відлік пішов вже на години, тому кожна з них має бути використана максимально плідно.

Після сніданку гравці збірної України разом з тренерським штабом уважно переглянули найважливі моменти гри наших суперників по групі B - збірних Іспанії та Угорщини, а на 13:00 для наших футболістів було призначене годинне тренування на майданчику «Комбанк Арени», яке, до речі, проходило одразу після тренування збірної Угорщини.

Але до того, як гравці виходять на основний майданчик, вони мають можливість провести хвилин 15 в невеличкій «warm-up» зоні, розігрітися та підготувати себе до основного тренування.















Як і у великому футболі, перші 15 хвилин тренування відкриті для ЗМІ, і з іноземних кореспондентів на ньому була присутня знімальна група угорського телеканалу М4, який в цій країни активно транслює футзал, і саме він був транслятором усіх шести матчів основного раунду кваліфікації ЧС-2016, які у грудні минулого року були у Дьорі.





За декілька хвилин до початку тренування головний тренер збірної України Олександр Косенко відповів на два запитання.

- Олександр Петрович, в перший день турніру Ви вирішили надати можливість команді вживу подивись матч наших суперників, хоча раніше вагалися, чи слід це робити..
- Так, були сумніви, але я вирішив, що хлопцям, перш за все, буде доцільно відчути атмосферу того, що чемпіонат Європи вже розпочався. На цій грі були присутні декілька сотень угорських вболівальників, які галасно підтримували команду. Тож у самій такій атмосфері буде проходити і наша гра з угорською командою. Це й було головною причиною. Ще один момент – команда доволі великий час проводить в готелі, тому ввечері змінити те, ще відбувається навколо них, було якнайкраще.

- Особисто як тренер, Ви щось нове в матчі збірних Іспанії і Угорщини побачили, хоча і так відеоматеріалів з матчами цих команд достатньо.
- Скажу, що більше приділяв уваги діям збірної Угорщини – це наш перший суперник, всі думки про нього, а гру збірної Іспанії, точніше, якісь вже остаточні її моменти будемо розбирати пізніше. Що можна сказати? Угорці сповідують ті ж самі принципи гри, що й півтора місяця тому в Дьорі. Хіба що, дещо вдосконалили свої дії. Звернули увагу, що вони досить рано по грі пробували грати з п’ятим гравцем – ми взяли це до уваги. П’ятим  у них грав Рабль, як і у Дьорі, а всі атаки готувалися до того, що б їх завершував Дрот. У середу на денному теоретичному зайнятті ми вже встигли розібрати гру Іспанія – Угорщина, та виділили для команди її ключеві моменти.



Коли сторонні ЗМІ залишили залу, розпочалась серйозна і максимально насичена робота, впродовж якої гравці відпрацювували удари по воротах та різноманітні тактичні елементи ведення гри.



































Вже по закінченні тренування Олександру Косенку та Євгену Іваняку довелося відповідати на запитання знімальної групи каналу М4, а п’ятеро футболістів прийняли участь у невеличкій зйомці для відеоканалу УЄФА.

Щодо вечірньої програми збірної, то сьогодні Олександром Косенком було прийняте рішення не виїжджати на перегляд матчів до «Комбанк Арени». Гравці за бажанням матимуть можливість в готелі переглянути першу гру середи Росія – Казахстан, а от у другої гри Італія – Азербайджан у команди буде так званий колективний перегляд, в мітинг-румі готелю.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 4
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dimondino
отличная популяризация футзала, такое впечатление, что игроков сборной все знают в лицо, можно было бы и подписать фотки, тогда бы их точно узнавал широкий круг болельщиков!