Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 января 2016, 10:30
1824
0

Игорь ПЛАСТУН: «Пытаемся во всем искать позитив»

Защитник «Карпат» - о сборах команды в Турции

| Обновлено 29 января 2016, 10:30
1824
0
Игорь ПЛАСТУН: «Пытаемся во всем искать позитив»
fckarpaty.com.ua
На зборах в Туреччині «Карпати» провели свій перший матч проти румунського «Петролула». Львів’яни в дебюті гри відкрили рахунок, але потім пропустили тричі. Захисник «зелено-білих» Ігор Пластун, який відіграв проти румунської команди перший тайм поділився враженнями від прем’єрної гри у 2016-му.
 
«Загалом можу сказати, що ми діяли непогано. Однак далася взнаки різниця у стадіях підготовки команд. Ми робимо перші кроки, а наш суперник перебуває на повному ходу. Про «Петролул» у мене залишилися хороші враження – команда швидка і технічна. Нам вдалося забити швидкий гол і ми витримали стартовий натиск суперника. Про другу половину гри мені судити важко, адже я не грав. Очевидно, нас надломив пропущений штрафний».
 
«Робота на зборах для нас є звичною. Зараз багато уваги приділяємо фізичним навантаженням, багато бігаємо. Всі хлопці розуміють, що потрібно закласти фундамент. Можливо, бракує свіжості. У нас попереду ще цілий місяць, тому щоденно важко працюватимемо. Умови створені чудові. Поля поки витримують навантаження, які ми їм даємо (сміється). Відзначу також погоду. Перші два дні перебування на турецькій землі запам’яталися аномальним холодом. Не пригадую, щоб зранку температура балансувала на межі нуля градусів. Однак зараз суттєво потепліло, тож жодного дискомфорту немає. Намагаємося у всьому шукати позитив».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.