Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 января 2016, 19:50
5344
0

Карпаты проиграли первый матч под руководством Лужного

Львовяне уступили румынскому «Петролулу»

| Обновлено 28 января 2016, 19:50
5344
0
Карпаты проиграли первый матч под руководством Лужного
Sevas.ru

Після кількох днів важких тренувань на львівську команду чекав перший товариський матч. Суперником львів’ян став румунський «Петролул», який через проблеми з ліцензуванням втратив велику кількість очок і тепер вимушено замикає турнірну таблицю. Одначе, на відміну від «Карпат», румуни вже довго готуються в Туреччині, адже сезон в їхньому чемпіонаті стартує набагато раніше, аніж в Україні. І в цьому у «Петролула» була відчутна перевага.
 
На свій перший матч «Карпати» вийшли в такому складі: Сілецький, Костевич, Пластун, Новотрясов, Сергійчук, Кльоц, Голодюк, Кожанов, Карноза, Пучковський, а також один гравець, який знаходиться на перегляді.

Саме цей потенційний новачок вже на початку гри відзначився забитим м’ячем. Денис Кожанов класною передачею знайшов його у карній зоні, після чого він спокійно прийняв м’яча правою ногою, а лівою вклав круглого точно в кут метрів з 11-и.

Невдовзі «зелено-білі» могли подвоїти рахунок і знову не обійшлося без участі Кожанова. Денис прострілив у центр карної зони з флангу, але Артур Карноза на якусь мить не встиг до м’яча. Варто сказати, що на старті матчу «Карпати» виглядали дуже здорово в усіх ігрових компонентах.

Ближче до середини тайму румунам вдалося трішки вирівняти гру і відтиснути нашу групу атаки від своїх воріт. У той же час, гравці «Петролула» залишалися без ударів та моментів. Та вже ближче до кінця тайму, наші суперники активізувалися і запам’яталися двома моментами. Якщо перший удар виявився надто неточним, то Іван Сілецький з другим ударом надійно впорався!

Та саме «Карпати» мали йти на перерву з двома м’ячами в активі. На останній хвилині Олег Голодюк прийняв м’яча на фланзі, одразу ж відпасував на автора першого гола, а той в один дотик обігрався з Карнозою. Технічний хавбек у три дотики розібрався з обороною, прокинув круглого на хід і сильно пробив. На щастя для румунів, їхній воротар дивовижно потягнув цей удар...

На другий тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Мозіль, Гітченко, Ксьонз, Кравець, Даушвілі, Чачуа, Худобяк, Богач, а також троє гравців, які знаходяться на перегляді.

Як згодом виявилося, другий тайм виявився не таким багатим на моменти. Румуни, які, очевидно, перебували в кращих кондиціях почали активно тиснути і невдовзі забили. Карпатівці сфолили біля власної карної зони, а гравець «Петролула» вдало виконав штрафний метрів з 20-и.

Знову вийти вперед карпатівці могли після класного прострілу від Ксьонза, але на його передачу нападники відгукнутися не встигли. Натомість, румуни своїм шансом скористалися, точніше, використали подарунок у вигляді обрізки від нашої оборони. З першої спроби Олег Мозіль свою команду врятував, але на добиванні першими були румуни. Невдовзі «зелено-білі» пропустили і третій гол. Цього разу румунам вдалася хороша атака, що закінчилася точною розрізною передачею та влучним ударом – 1:3. З таким рахунком матч і завершився. Нагадаємо, що наступним спаринг-партнером «зелено-білі» стане чеський клуб «Словацко». Цей матч заплановано на 2-е лютого.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.