Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 января 2016, 09:56
1386
1

Санжар ТУРСУНОВ: «Счастлив, что был частью Ворсклы»

Экс-футболист «Ворсклы» рассказал о периоде своей карьеры, проведенном в Полтаве

| Обновлено 28 января 2016, 09:56
1386
1
Санжар ТУРСУНОВ: «Счастлив, что был частью Ворсклы»
vorskla.com.ua
Його гра і вміння прийняти нестандартне рішення на полі в непростій ігровій ситуації зривали чимало оплесків на полтавських трибунах впродовж двох років. У клубі любили «Санжика» за його вихованість, дружелюбність, відмінне почуття гумору. Колись він став раптовою знахідкою для команди Василя Сачка, змінивши скромний оренбурзький «Газовик» на команду, що має єврокубкові амбіції. І не прогадав! Час, проведений у Полтаві, Турсунов вважає одним із найщасливіших періодів у кар'єрі. На жаль для уболівальників і, напевно, на щастя для самого футболіста, футбольним ринком всього світу вже давно правлять великі і дуже великі грошові одиниці. Боси маловідомого, але дуже заможного катарського клубу «Умм-Салаль» були наполегливими в бажанні отримати півзахисника «Ворскли» і збірної Узбекистану. Полтавський клуб пішов назустріч Санжару Турсунову, в результаті чого трансфер відбувся практично блискавично. 25-го січня вранці Санжар ще тренувався разом з командою Сачка, а по обіді відлетів до Катару на підписання угоди з новим клубом. Сьогодні ми набрали мобільний номер Турсунова, щоби запитати, як справи, а він одразу: «Ви на мене там не сильно ображаєтеся?..»
 
Впевнені, 77-й номер у вболівальників «Ворскли» ще довго буде асоціюватися з Санжаром. І тому, хто візьме собі цю футболку доведеться дуже багато працювати, аби завоювати таку ж любов трибун.
 
«Багато всього хорошого було за цей час. Я встиг обжитися в Полтаві, долучився до її традицій і полюбив людей. Стільки яскравих матчів ми провели разом з хлопцями! Можна довго перераховувати... Я правда щасливий, що був частиною вашого клубу. Хочу сказати величезне спасибі уболівальникам за їх підтримку й розуміння у важкі хвилини. Буду стежити за виступами «Ворскли» через інтернет, а свій перший гол за «Умм-Салаль» присвячу полтавським друзям-одноклубникам», - з легкою ноткою смутку в голосі закінчив бесіду Санжар Турсунов.
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
M-E-S-S-E-R
За 1,7 млн евриков Ворскла легко рассталася со своей "частью"...