Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 января 2016, 23:23
1449
0

Александрия уступила Левски

Команда Владимира Шарана провела очередной товарищеский спарринг

| Обновлено 26 января 2016, 23:23
1449
0
Александрия уступила Левски
fpl.ua
Команді Володимира Шарна протистояла одна з найтитулованіших команд Болгарії - претендент на чемпіонський титул в цьому році. 
 
Гру суперники розпочали без розвідки. перша перспективна атака болгар увінчалася взяттям воріт. Після навісної подачі з правого флангу, Бурабіа, опинившись у воротарському майданчику першим на м’ячі, відправив його у ближній кут – 1:1. Згодом, гострий момент виник вже біля воріт «Левскі», яким трьохкольорові скористалися сповна. Після передачі з лівого флангу, М.Козак будучи на дальній стійці, розстріляв незахищений кут воріт – 1:1. Та вже за хвилину, тільки-но болгари розвели м’яч в центрі поля, як ще раз відзначилися у володіннях А.Новака. цього разу ціль вразив Лукін. Хороші дві можливості записати на свій рахунок гол мав В.Пономар, але в обох випадках йому бракувало точності. На 30-й хвилині ПФК «Левскі» мав шанс збільшити власної команди, коли А.Новак, намагаючись ліквідувати загрозу, порушив правила проти суперника, за що арбітр матчу призначив пенальті. Удар Р.Прохазки парирував А.Новак, а повторний пройшовся над поперечиною. Незабаром можливість зрівняти рахунок мав В.Пономар, якого В.Грицук вивів ударну позицію, але Віталій пробив мимо. Також дві нагоди відзначитися мав Д.Таргамадзе. в першому випадку його простріл зі стандарту прийшовся в стійку, а в другому – удар з пенальті, за порушення правил у штрафному майданчику болгар проти В.Грицука, парирував голкіпер.
 
В другому таймі малюнок гри не змінився. Обидві команди створювали небезпечні моменти біля воріт суперника, але головним чином приділяли увагу надійному захисту. Можливості забити мали Д.Леонов та В.Грицук, але їх ударам бракувало точності. Під завісу матчу суперники обмінялися голами. В.Леванідов зіграв у стінку з М.Імерековим, але м’яч підскочив і влучив у руку голкіпера. Арбітр призначив стандарт майже з району одинадцятиметрової позначки, після розіграшу якого рахунок на табло змінився – 1:3. А за хвилину Д.Леонов відповів потужним і точним ударом зі штрафного майданчика – 2:3. 
 
Нагадаємо, що наступний контрольній поєдинок футболісти ФК «Олександрія» проведуть 28-го січня проти ФК «Воєводіна» (Сербія).
 
ФК «Олександрія» - ПФК «Левскі» (Софія, Болгарія) – 2:3 (1:2)
ФК «Олександрія»: Новак, Чеботаєв, Шендрік, Басов, Чорній, Запорожан – к/к, Грицук, Пономар, Таргамадзе, Куліш, Козак.
2-й тайм: Леванідов, Леонов, Таргамадзе (Чорній, 74), Басов (Єлсуков, 74), Грицук (Бичков, 73), Есеола, Старенький, Путраш, Імереков, Микицей, Мілько.
ПФК «Левскі»: Йоргачевіч, Лукін, Орачев, С.Александров, А.Александров, Джереми Де Нуйер, Бедоя, Прохазка, Костадінов, Бурабіа.
Голи: М.Козак (7), Д.Леонов (82) – Бурабіа (3), Лукін (8), Матадос (81).
На 30-й хвилині Р.Прохазка не реалізував пенальті (А.Новак).
На 43-й хвилині Д.Таргамадзе не реалізував пенальті (Йоргачевіч).
 
Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.