Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 25 января 2016, 18:41
2739
0

Сборная Украины выступит на турнирах в Болгарии и Венгрии

Боксеры нашей национальной команды начнут соревновательный год двумя международными стартами

| Обновлено 25 января 2016, 18:41
2739
0
Сборная Украины выступит на турнирах в Болгарии и Венгрии

В ці дні Національна збірна України, під керівництвом головного тренера Дмитра Сосновського, проводить перший у цьому році тренувальний збір у підготовці до відповідальних міжнародних стартів.

На базі центру «Локомотив», що у Коломиї, найкращі представники збірної України готуються до двох міжнародних турнірів. З 2 по 7 лютого наша команда прийматиме участь у міжнародному турнірі в Угорщині, а інша частина боксерів виступить на одному з найбільш престижних Європейських змагань – турнірі «Странджа». Змагання прийматиме з 22 по 28 лютого столиця Болгарії – Софія.

«Традиційно у Коломиї нам створюють усі необхідні умови для якісного тренувального процесу, - розповідає головний тренер збірної України Дмитро Сосновський. – Чудове харчування, відмінна тренувальна база та належні умови для проживання – усе це дає можливість нашій команді якісно провести підготовку до старту виступів на міжнародній арені. Початок 2016 року буде надзвичайно складним та відповідальним для нашої команди. Вже за декілька днів ми виїжджаємо до Угорщини, після цього приймаємо участь на турнірі «Странджа» і вже потім проводимо підготовку до олімпійських кваліфікаційних турнірів в Туреччині (Європейський турнір), Болгарії (турнір APB та WSB) та Азербайджані (світовий турнір)». 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.