Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1585
1

Украина U-17 побеждает на турнире в Беларуси

Команда Александра Петракова в финале обыграла Беларусь

Украина U-17 побеждает на турнире в Беларуси
Команда Олександра Петракова у блискучому стилі здобула золоті нагороди у традиційних міжнародних змаганнях на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» у Мінську, здолавши у фіналі місцевих однолітків – 3:1.
 
На шляху до фіналу збірна України зіграла внічию з Фінляндією, після чого здобула перемоги у трьох зустрічах поспіль. Адаптувавшись до синтетичного покриття та заслухавши вказівки після першої осічки із скандинавами, українці забили у ворота збірних Молдови, Грузії та Ізраїлю 11 м’ячів. Господарі «Кубку розвитку» підійшли до вирішального протистояння із стовідсотковим показником, здолавши команди Ірану, Латвії, Словаччини та Ізраїлю.
 
Візитною карткою «синьо-жовтих» на цих змаганнях ставали забиті м’ячі на ранній стадії гри. У фіналі наша команда не стала робити виключення і вже до одинадцятої хвилини двічі засмутила воротаря білорусів Котова. Дубль на свій рахунок записав Кулаков, обидва рази розстрілявши ворота суперників з близької відстані. Слід віддати належне «сябрам», які не знітилися після катастрофічного початку і спромоглися відквитати гол у відповідь. На 20-й хвилині Садовський замкнув вивірену передачу з правого флангу.
 
Після відпочинку на полі відбувалася футбольна «гойдалка», коли рахунок на табло міг змінитися у результаті будь-якої з атак. Спочатку найреальнішу нагоду для відновлення паритету втратили білоруси. Після розіграшу кутового Ксенофонтов прострілив до штрафного, але Капов пробачив помилку наших захисників і не влучив у ворота. За десять хвилин до фінального свистка вже гості перехопили м'яч на половині поля суперників, провели стрімку контратаку, і Кащук відправив м'яч у нижній кут воріт.
 
Таким чином, «синьо-жовті» втретє в історії своїх виступів виграли «Кубок розвитку» у Мінську, всьоме здобувши медалі престижного міжнародного турніру. Нагадаємо, востаннє наші юнаки залишали білоруські змагання на коні чотири року тому, обігравши у фіналі однолітків з Грузії – 2:0.
 
«Кубок Розвитку-2016». Фінал
 
Білорусь U-17 – Україна U-17 – 1:3
Голи: Садовський (20) - Кулаков (5, 11), Кащук (68).
Попередження: Сич, Бондар.
Білорусь: Котов - Усовіч (Бетеня, 41), Пилиповець, Басарія, Лапун (Альшанік, 41), Тупалов (Малькевич, 41), Шевченко (Гамолко, 74), Садовський, Ксенофонтов (Глинський, 56), Василевич (Мироєвський, 68), Калинейко (Капов, 41).
Україна: Лунін - Авраменко, Бондар, Булеца (Будняк, 76), Чех, Кузьменко (Янаков, 48), Кащук, Кулаков (Кузьменко, 76), Хахльов (Мусолітін, 62), Сич, Сухар (Миколенко, 32).
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

ВИДЕО. Сейв Лунина в серии пенальти может стать лучшим на неделе в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 05:12 1
ВИДЕО. Сейв Лунина в серии пенальти может стать лучшим на неделе в ЛЧ

Андрей помог Реалу обыграть пройти Манчестер Сити в 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.