Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1535
0

Украина U-17 обыграла Грузию и выиграла группу

Юношеская сборная Украины стала победителем группы «С» в Беларуси

Украина U-17 обыграла Грузию и выиграла группу
Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 17 років завершила груповий турнір на традиційних міжнародних змаганнях на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» у Мінську. Команда Олександра Петракова виграла в однолітків з Грузії з рахунком 3:1 та наприкінці тижня посперечається за золоті нагороди зі збірними Білорусі та Ізраїлю, які також посіли перші місця у своїх групах.
 
«Синьо-жовті» набрали ходу на цьогорічному «Кубку Розвитку» у Білорусі. Слідом за низкою нереалізованих гольових моментів у грі з Фінляндією стався голепад у поєдинку із Молдовою. Потужна командна гра вкупі із хорошим настроєм після п’яти забитих м’ячів перетворилися у впевнений успіх нашої команди у протистоянні з юнаками із Грузії.
 
Підсумковий успіх, як і у матчі з Молдовою, започаткував Козиренко. Але тепер нападнику української збірної знадобилося 15 хвилин, аби засмутити воротаря суперників Гугешашвілі. Свій другий м’яч на турнірі забив і Кулаков, який подвоїв перевагу команди Петракова після перерви.
 
У середині другого тайму Куция скоротив рахунок у зустрічі, але інтрига не протрималася і 60 секунд – Янаков влучним ударом позначив на табло перевагу українців.
 
Таким чином, збірна України завершила груповий турнір «Кубку розвитку» на першій позиції, заробивши сім очок. Надалі на нашу команду чекає вихідний, а вже найближчий уїк-енд пройде у насиченій боротьбі за головні нагороди. 23 січня «синьо-жовті» проведуть зустріч із невдахою матчу між переможцями груп «А» та «B» - збірними Білорусі та Ізраїлю, а наступного дня, відповідно, зустрінуться з іншим суперником.
 
«Кубок Розвитку-2016». Група «С»
 
Грузія U-17 – Україна U-17 – 1:3
Голи: Куция (71) – Козиренко (16), Кулаков (48), Янаков (72).
Грузія: Гугешашвілі – Капіанідзе, Кікалішвілі, Карабадзе, Касрелішвілі, Ніколеїшвілі (Сілагадзе, 46), Куция, Чакветадзе (Андронікашвілі, 52), Кавтарадзе (Табатадзе, 67), Ергемлідзе, Спандерашвілі (Глонті, 67).
Україна: Лунін – Авраменко, Бондар, Булеца (Наумець, 79), Чех, Козиренко (Мусолітін, 60), Кащук (Кузьменко, 79), Кулаков (Михайленко, 75), Хахльов (Янаков, 60), Сич, Сухар.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.