Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 19 января 2016, 21:30
5280
0

Сборная Украины будет готовиться к отбору на ОИ в Киеве

Александр Савицкий рассказал о планах подготовки к олимпийскому отбору

| Обновлено 19 января 2016, 21:30
5280
0
Сборная Украины будет готовиться к отбору на ОИ в Киеве
Sport. ua

На засіданні виконавчого комітету Федерації хокею головний тренер національної збірної Олександр Савицький повідомив, що до попереднього раунду олімпійського кваліфікаційного турніру команда готуватиметься за японським часом.

«3 лютого відбудуться матчі національного чемпіонату, а в обід наступного дня команда збереться у Києві. З п’ятого числа розпочнемо підготовку на льоду. Перші три дні працюватимемо по два тренування, 8 та 9 лютого проведемо лише ранкові заняття. Ми порадилися із фахівцями, прислухались до думки науковців та вирішили провести збір за японським часом. Перше тренування розпочинатиметься о 6:00, друге в районі 13 години. Відповідно буде змінено час підйому, прийому їжі та відбою. Плани підготовки я надішлю кандидатам до збірної, щоб вони були готовими», – повідомив Олександр Савицький.

«Функціональний провал зазвичай відбувається на 4-5 день перебування на Далекому Сході. Тому ми зробимо все можливе аби змоделювати акліматизацію тут, щоб функціональний провал припав на день нашого від’їзду», – додав лікар команди Володимир Секретний.

Що ж до кандидатів на поїздку до Саппоро, то Олександр Савицький проінформував членів виконкому, що більшість гравців, які виступають у російській ВХЛ з різних причин відмовились виступати за команду: «Своє бажання приїхати підтвердив Роман Благий, якого керівництво клубу відпускає безпосередньо на турнір. Розраховуємо на Андрія Міхнова та Олега Шафаренка. Допоможуть нашій команді і Артем Бондарєв з Віталієм Андрейківим. Решта ж кандидатів представляють національний чемпіонат. Втім до початку збору ще можуть бути внесені певні корективи».

Також головний тренер збірної повідомив, що за рекомендацією тренера воротарів Павла Міхоніка у зборі братимуть участь три голкіпери: «Планували використати чотирьох воротарів, проте після консультації з Павлом Міхоніком ми прийшли до висновку, що оптимальною кількістю є троє голкіперів. Гру Михайла Шевчука та Вадима Селіверстова всі можуть побачити у центральному матчі 15-го туру «Дженералз» – ХК «Кременчук». А Едуард Захарченко за прогнозами Володимира Секретного має вчасно відновитися після операції та підійти до збору у хороших кондиціях».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Обнародован момент, после которого Миколенко получил травму в АПЛ
Футбол | 24 апреля 2024, 23:29 4
ВИДЕО. Обнародован момент, после которого Миколенко получил травму в АПЛ

Виталий не сумел продолжить поединок «Эвертон» – «Ливерпуль»

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.