Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1242
0

Украина U-17 расписала мир с Финляндией

Юношеская сборная Украины принимает участие в международном турнире

Украина U-17 расписала мир с Финляндией
Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 17 років розпочала свої виступи на традиційному міжнародному турнірі на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» у Мінську.
 
Україна, представлена на цьогорічному «Кубку Розвитку» командою Олександра Петракова, свою першу гру у квартеті «С» проводила із однолітками з Фінляндії.
 
Матч розпочався за гральної переваги «синьо-жовтих»: вже на 2-й хвилині Кулаков вивів розрізною передачею Булецу на побачення з голкіпером, той віддав далі на забігання Янакову, удар якого пройшов у сантиметрах від стійки воріт. Ще за хвилину вже сам Булеца мав відкривати рахунок у зустрічі. На жаль, Сергій забарився з ударом і не зумів вийти переможцем у рандеву із воротарем фінської команди.
 
У середині першого тайму суперник вирівняв гру, взяв м'яч під свій контроль, але небезпечні моменти біля воріт української команди майже не створював. Підопічні Петракова перейшли на гру «другим номером» із використанням швидкого переходу з оборони в атаку. Цей тактичний хід ледве не приніс нам успіх. В одній з атак партнери вивели на ударну позицію Кулакова, але голкіпер Тойрас дивом зреагував на удар і намертво зафіксував м'яч у руках.
 
Другий тайм пройшов у рівній боротьбі. Хіба що на грі наших футболістів позначилася відсутність практики через зимову перерву у чемпіонаті України. Тому функціональна підготовка скандинавів була на більш належному рівні. Але вигадати бодай щось цікаве біля воріт Луніна суперники не зуміли. Футбол без гольових моментів ознаменував у підсумку нульову нічию та перше очко «синьо-жовтих» на турнірі.
 
Суперники збірної України – команди Молдови та Грузії – навпаки повеселили місцевих вболівальників хокейним рахунком. Грузинська команда, програючи після першої половини зустрічі два м’ячі, спромоглася вирвати перемогу та очолити групу – 5:4.
 
«Кубок Розвитку-2016». Група «С»
 
Україна U-17 – Фінляндія U-17 – 0:0
Попередження: Рахікка, Сайра.
Україна: Лунін – Авраменко, Бондар, Булеца (Мусолітін, 67), Чех, Кащук (Козиренко, 54), Кулаков (Кузьменко, 54), Хахльов (Наумець, 67), Миколенко (Сич, 79), Сухар, Янаков (Михайленко, 54).
Фінляндія: Тойрас – Хейнолайнен (Мантінен ,71), Рахікка (Ставіцкі, 41), Монтола, Весіяхо (Северіно, 57), Хьоківерта, Йокелайнен (Єрьоменко, 57), Юлятупа, Сайра (Вутілайнен, 41), Фагерстром (Улманен, 76), Расанен
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.