Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 января 2016, 19:43
2109
0

Артур НОВОТРЯСОВ: «Домой в Крым я не ездил»

Футболист «Карпат» поделился ожиданиями от второй части сезона

| Обновлено 14 января 2016, 19:43
2109
0
Артур НОВОТРЯСОВ: «Домой в Крым я не ездил»

Минулого року вихованець кримського футболу вперше гучно заявив про себе. У 2015-му Новотрясов закріпився в основній обоймі. Про перші важливі кроки на найвищому рівні Артур розповів у інтерв’ю журналісту Інформаційного центру ФК «Карпати».

– У мене залишилися хороші враження від першої половини сезону. Вважаю, що нам вдалося налагодити взаєморозуміння. З’явилася комбінаційна гра, ми стали грати більше в пас. В певних моментах нам не вистачало фарту. Також шкутильгала реалізація гольових моментів.

– Який матч вважаєш найкращим у першій половині сезону?
– Хоч ми і не виграли у тій грі, але мені сподобався домашній матч з «Металістом». «Карпати» мали перемагати тоді, але спочатку пропустили не дуже логічний гол, однак потім зуміли відповісти голом у відповідь. Прикро, але ми не дотиснули суперника. Якість нашої гри у протистоянні з харків’янами мені сподобалася. Крім цього матчу, в кількох іграх ми діяли також дуже добре.

– Це твій другий сезон у елітному дивізіоні. Можеш сказати, що вже повністю звик до Ліги Парі-Матч?
– Почуваюся впевненіше, але однозначно заявляти про те, що я повністю адаптувався не можу. Я провів лише 14 матчів, тому мені ще грати і грати у Лізі Парі-Матч (сміється). Проте навіть з такої невеликої кількості ігор можу вивести певну закономірність – відчуваю довіру і прогресую.

– Кого із суперників можеш виділити, проти кого було важко діяти персонально?
– У грі з «Шахтарем» мені довелося грати з Алексом Тейшейрою. Це технічний і швидкий футболіст. У заключному матчі сезону ми нормально провели перший тайм, непогано оборонялися, але у другій половині втома далася взнаки.

– Одним з ключових епізодів тієї гри – твоє непорозуміння з Романом Підківкою...
– Ми просто не розібралися у тому моменті. Воротар кричав, тому я мав залишити йому м’яч. Було занадто пізно і я за інерцією зіграв головою... Сталося так і нічого не вдієш. Буде ігрова практика у майбутньому і все налагодиться.

– Зараз футболісти «Карпат» перебувають на заслуженому відпочинку. Як його проводиш?
– Якщо чесно, то я не втомився і був готовий ще пограти. Додому, в Крим, я не їздив. Причин декілька. По-перше, у нас маленька дитина, тому далекі подорожі будуть заважкими для неї. До того ж на півострові неоднозначна ситуація. Не впевнений, що вдалося б уникнути проблем під час перетину кордону. Якщо ситуація нормалізується, тоді провідаю родичів. На даний момент вирішив із сім’єю провести час у Львові. Вже скоро з новими силами порину у робочі будні.

– Якісь бажання у новорічну ніч загадував?
– Думки, які стосувалися футболу були про «Карпати» і наших вболівальників. Хотів би, щоб вони продовжували нас підтримувати, відвідували наші матчі, а ми будемо віддячувати їм своєю самовідданою грою. Бажаю, щоб у всіх наших родинах панував мир і достаток. Сподіваюся, що в новому році клуб і вболівальники рухатимуться лише вперед до нових цілей. Вірю, що ми не опускатимемо голову за будь- яких обставин.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Игрок Баварии не был в офсайде перед голом Реалу на 90+13-й минуте
Футбол | 09 мая 2024, 14:24 17
ФОТО. Игрок Баварии не был в офсайде перед голом Реалу на 90+13-й минуте

Арбитр принял ошибочное решение и не позволил матчу перейти в овертайм

ФОТО. Арбитр не засчитал гол Баварии Лунину на 90+13-й из-за якобы офсайда
Футбол | 09 мая 2024, 00:56 28
ФОТО. Арбитр не засчитал гол Баварии Лунину на 90+13-й из-за якобы офсайда

Шимон Марциняк принял спорное решение, не позволив мюнхенцам доиграть момент

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.