Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 января 2016, 18:49
4558
1

ОФИЦИАЛЬНО: Александрия подписала форварда Металлиста

Станислав Кулиш пополнил ряды команды Владимира Шарана

| Обновлено 14 января 2016, 18:49
4558
1
ОФИЦИАЛЬНО: Александрия подписала форварда Металлиста
fco.com.ua

Станіслав Куліш став першим новачком ФК «Олександрія» в 2016 році, який підписав контракт. Термін співпраці між гравцем та клубом діє до 30.06.2017 року.

Станіслав Куліш народився у Дніпропетровську, де й почав займатися футболом спочатку у ДЮФШ «Дніпромайн», а згодом у системі дніпропетровського«Дніпра». Першими тренерами Куліша були Борис Подорожняк та Володимир Кузнецов. З 2007 року виступав у складі команди «Дніпро-75», спочатку вчемпіонаті області та аматорській першості України, а згодом і у чемпіонаті другої ліги. У 2010 році перейшов до лав аматорського клубу «Колос» з Чкалового, згодом захищав кольори нікопольського «Електрометалурга-НЗФ».

У сезоні 2011/12 повернувся до «Дніпра», однак пробитися до основи не зумів та виступав виключно у складі «Дніпра-2» в другій лізі.

Влітку 2012 року уклав угоду з дніпродзержинською «Сталлю». У першому ж сезоні Куліш став найкращим бомбардиром другої ліги, однак загалом клуб виступив доволі невдало. Наступного сезону Станіславу вдалося повторити своє досягнення, що допомогло команді вибороти «срібло» чемпіонату та здобути путівку допершої ліги. У травні 2015 року в поєдинку з «Тернополем» Куліш забив 100-й м'яч на професійному рівні[1]. Того ж сезону «Сталі» вдалося здобути «срібло», а сам Станіслав став кращим гравцем сезону першої ліги за версією ПФЛ та найрезультативнішим у змаганні голеадорів.[2]

Влітку 2015 року перейшов до складу харківського «Металіста».

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.