Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 29 декабря 2015, 13:40
3248
3

ОФИЦИАЛЬНО: Павелко получил должность в УЕФА

УЕФА подтвердил назначение президента ФФУ заместителем Комитета национальных ассоциаций

| Обновлено 29 декабря 2015, 13:40
3248
3
ОФИЦИАЛЬНО: Павелко получил должность в УЕФА

Наприкінці року у штаб-квартирі організації відбулося перше засідання новообраного складу Комітету національних асоціацій УЄФА. Увійти до цього органу ще у липні було запрошено президента ФФУ Андрія Павелка. Керівнику української федерації одразу запропонували посаду заступника голови Комітету, і перед початком дебютного засідання було офіційно підтверджено набуті ним повноваження.

До обов’язків Комітету належить вирішення широкого кола питань, у тому числі розвиток співробітництва УЄФА з національними асоціаціями, підтримка взаємовідносин між членами союзу, розгляд їхніх потреб і стратегій, а також прийняття до складу УЄФА нових асоціацій. У випадку необґрунтованого політичного або іншого втручання Комітет має право звертатися до органів влади.

Каденція нинішнього складу Комітету розрахована на 2015-2019 рр. Очолює орган член Виконкому ФІФА, віце-президент УЄФА, почесний президент Кіпрської футбольної асоціації Маріос Лефкарітіс. Також серед учасників комітету такі відомі футбольні функціонери як голова Англійської футбольної асоціації Грег Дайк (заступник голови) та президент Французької футбольної федерації Ноель Ле Гре (додатково обраний член Комітету).

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
EGOS
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Kivals_grozny
А может это просто ГМС себе тыл готовит?