Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
|
615
0

Перший суперник – Естонія

Вчора жеребкування визначило суперників збірної України з пляжного футболу в турнірі «Останній шанс»

Жеребкування, проведене пізно ввечері у вівторок, визначило суперників збірної України з пляжного футболу в турнірі «Останній шанс», що розпочинається завтра у французькому Марселі. Переможець цих змагань здобуде путівку на світову першість, яка пройде в листопаді на знаменитому пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро.

До Таллінна – далеко...
Отже, в четвер, 23 серпня, «синьо-жовті» екзаменуватимуть команду Естонії. Переможця цієї пари очікує збірна Польщі, а далі по сітці, у півфіналі, – колектив, що посяде третє місце в групі А Євроліги (там виступають Росія, Швейцарія й Іспанія), в тому разі, якщо він вийде переможцем у зустрічі з болгарами чи австрійцями. В іншій частині сітки до фіналу пробиватимуться Туреччина й Норвегія (переможець пари зіграє з Німеччиною), Угорщина й Румунія (із третьою командою групи В Євроліги – Францією, Португалією або Італією).

Шанс поквитатися
Естонці – дебютанти турнірів найвищого рангу, поляки ж останніми роками зажили собі слави грози авторитетів. У наших хлопців із сусідами свої рахунки, адже торік саме їм українці поступилися у фінальній групі Євроліги, не потрапивши до півфіналу, а згодом програвши й у «Останньому шансі». За підсумками Євроліги-2006 поляки посіли третє загальне місце, а на чемпіонаті світу – таку саму позицію в групі, не вийшовши до плей-офф.

Гол, який він не забив
У фінальному турнірі Євроліги 21 серпня відбулися стартові поєдинки в групах. Іспанці, звівши внічию гру з Росією – 7:7, перемогли по пенальті (1:0). Слід відзначити росіянина Єгора Шайкова, котрий забив шість м’ячів! Втім, саме його промах з 9-метрового після матчу став фатальним. До речі, команда Росії, яку тренує екс-гравець московського «Спартака» Ніколай Писарєв, стала переможцем відбірного турніру Євроліги-2007, іспанці ж, чинні чемпіони Старого Світу, посіли в ньому шосте місце. У групі В підопічні Еріка Кантона – французи – подолали італійців із рахунком 6:5.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.