Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
741
0

Лігу чемпіонів покажуть 1+1 та ТРК Україна

УТ-1 відмовився від трансляцій матчів Ліги чемпіонів

Уперше з 1994 року «Перший національний» не буде транслювати матчі футбольної Ліги чемпіонів. У нинішньому сезоні основний раунд найпрестижнішого клубного турніру покажуть канали «1+1» і ТРК «Україна». Про це виданню Коммерсантъ заявив президент компанії «Поверхность», що володіє правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів, Віктор Самойленко.

 

За інформацією видання, «Поверхность» придбала права на трансляцію Ліги чемпіонів на три роки за €4,5 млн. Нагадаємо, з 1994 року Лігу показував «Перший національний» (Національна телекомпанія України (НТКУ)).

 

«На жаль, цього року НТКУ відмовилася від показу Ліги чемпіонів із фінансових міркувань. З ефірних каналів показувати Лігу будуть «1+1» і ТРК «Україна», що придбали в нас ліцензії на трансляції»,- повідомив Віктор Самойленко.

 

За його словами, якщо в груповий турнір пройдуть «Динамо» і «Шахтар», то, за попередньою домовленістю, «1+1» буде транслювати ігри киян, а ТРК «Україна» - матчі донеччан. Крім того, обидва канали мають намір показувати огляди кожного ігрового дня Ліги чемпіонів і матчі турніру в записі. «Інші ігри Ліги чемпіонів можна буде побачити на каналах «Спорт-1» і «Спорт-2»,- розповів пан Самойленко.

 

На каналах «1+1» і ТРК «Україна» «Коммерсантъ» підтвердили свою зацікавленість у трансляції Ліги чемпіонів. «Ми дійсно хочемо показувати Лігу, і зараз контракт знаходиться в стадії підписання»,- заявила PR-директор ТРК «Україна» Ганна Захараш. Улагоджує останні формальності і канал «1+1». «Переговори ведуться, бажання показати Лігу чемпіонів у нас є. Залишилося тільки підписати контракти й оголосити про це офіційно»,- відзначив керівник спортивної редакції «1+1» Сергій Полховський.

 

Чемпіон

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Самого дорогого игрока в истории Шахтера могут оштрафовать на 10 млн евро
Футбол | 24 апреля 2024, 22:05 13
Самого дорогого игрока в истории Шахтера могут оштрафовать на 10 млн евро

«Атлетико Минейро» не собирается соглашаться с тем, что Бернард останется в «Панатинаикосе»

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.