Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1282
0

МИРОШНИЧЕНКО: «Нуждался в отдыхе в моральном плане»

Львовские болельщики назвали хавбека «Карпат» лучшим игроком первой части сезона

Правий півзахисник «Карпат» став кращим футболістом першої половини сезону 2015/2016 за версією відвідувачів клубного сайту.

Про свої враження від титулу, а також емоції від другого півріччя 2015-го року Денис розповів журналісту Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Якщо чесно, то я не слідкував за ходом голосування. Дізнався про перемогу лише після дзвінка представника Інформаційного центру клубу. Звичайно, що мені приємно отримувати визнання. Однак я не хочу зациклюватися на цьому і спочивати на лаврах. Без допомоги тренерського штабу і партнерів я не міг би записати цей сезон до свого активу. Тому дякую їм за все.

– Схожий титул отримуєш вперше?
– Так. В «Карпатах» так точно (сміється).

– Рішення вболівальників стане для тебе додатковою мотивацією у другій половині сезону?
– Однозначно. Визнання вболівальників – це велика довіра. Я не маю права підвести їх. Тому щиро дякую за те, що вони віддали свої голоси мені. Повторюся – без загальнокомандної допомоги я б не зміг розраховувати на успіх.

– Ти, як і вся команда, провів хороший період. Згідний, що позитивних моментів у першій половині сезону було більше, ніж негативних?
– Звичайно, можу охарактеризувати цей період тільки добрими словами. Ми додали в командній грі, діяли більш зіграно і злагоджено. Почали краще відчувати одне одного на полі. Думаю, що все це видно під час наших матчів. Без провалів не обійшлося, але вважаю, що хороших моментів у нас було більше. Проте зупинятися на цьому не будемо.

– Твої партнери також відзначали, що за останній рік команда додала у тактичному плані...
– Погоджуюся. Це заслуга наших тренерів. Півтора роки, які ми працюємо пліч-о-пліч були дуже корисними для нас. Тренерський штаб працював, а футболісти також намагалися совісно робити свою роботу.

– Які недоліки у грі команди можеш виділити?
– В даному випадку більш вичерпну відповість на це запитання зможе дати тренерський штаб. Як на мене, то ми повинні більше забивати і створювати моментів. У всякому разі, нам є, над чим працювати.

– Зараз ти перебуваєш на заслуженому відпочинку. Як проводиш відпустку?
– У мене не було фізичної втоми, не можу сказати, що дуже втомився. Але у моральному плані потребував перепочинку. Якщо «Карпати» отримували паузу у зв’язку з матчами збірних, то я часто вирушав у розташування молодіжної збірної України. Тому можу сказати, що відпустка є доречною. Треба відновити емоції. Скучив за батьками, був дуже радий їх побачити. Зараз набираюся сил, щоб у новому році бути максимально корисним команді.

– Ти народився в іншому кінці країни, але вже тривалий час живеш у Львові. Можеш сказати, що адаптувався до нового міста, до якого переїхав у молодому віці?
– У Львові я вже два з половиною роки. Я настільки звик до міста, що в майбутньому хотів би купити тут квартиру і навіть батьків з Кривого Рогу забрати. Мені дуже подобаються люди у місті Лева. Я в захваті від вболівальників. Можу сказати, що у Львові я щасливий.

– Під час відпустки чимало гравців роблять все, щоб не дивитися на м’яч. Ти також розлучився з ним на час відпочинку?
– Перші десять днів було щось схоже на те. Але як можна забути про футбольний м’яч на довший час? Мене щось інстинктивно тягне до нього. Тим більше, що тренерський штаб підготував для нас спеціальні вправи. Тому навіть під час відпустки у нас буде достатньо роботи.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа прокомментировал гол Баварии, который Лунин пропустил в ближний угол
Футбол | 01 мая 2024, 07:22 10
Куртуа прокомментировал гол Баварии, который Лунин пропустил в ближний угол

Тибо считает, что спасти в такой ситуации было очень сложно

Шахтер отпустил Келси. Почему это решение правильное, а почему – нет
Футбол | 01 мая 2024, 06:50 11
Шахтер отпустил Келси. Почему это решение правильное, а почему – нет

Алексей Сливченко – об аренде молодого венесуэльского бомбардира «горняков» в «Цинциннати»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.