Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
529
0

Арсенал вважає вилучення несправедливим?

Заява прес-служби футбольного клубу «Арсенал» (Київ)

У п’ятницю 17 серпня у другому таймі футбольного матчу «Ворскла» (Полтава) — «Арсенал» (Київ) суддею Євгеном Герендою (Калуш) був вилучений футболіст «АРСЕНАЛУ» Євген Селезньов за удар суперника.

Прес-служба ФК «АРСЕНАЛ» (Київ) уповноважена заявити, що футболіст Євген Селезньов приносить офіційні вибачення вболівальникам обох команд, суддям, тренерам, а також товаришам по своїй команді, всім, що так чи інакше причетний до українського футболу. Він усвідомлює, що підвів свою команду та готовий понести відповідне покарання.

Євген Селезньов заявив: «Я усвідомлюю свою провину, обіцяю, що ніколи подібних дій з мого боку не буде!.. Водночас я заявляю, що футболіст полтавської «Ворскли» Саша Джурічіч весь час гри провокував мене, брутально лаявся, ображав мене та мою сім’ю, штовхався, а безпосередньо під час конфлікту, результатом якого стало моє вилучення, наступив шипованою бутсою на мою ногу і брутально обізвав моїх батьків. Мої нерви не витримали, я різко висмикнув ногу — Джурічіч тут же впав на газон… Розумію, що цей факт не є виправданням моїх дій, але дії Джурічіча були явно провокативними, і мені двино, що судді цього не помічали протягом всієї гри».

Відразу після матчу у команді «АРСЕНАЛ» (Київ) відбулися збори за участю членів команди та тренерів, які засудили дії Євгена Селезньова, але водночас вирішили від імені команди звернутися до керівників українського футболу з проханням переглянути відеозапис гри, щоб детально вивчити причини конфлікту та неупереджено віднестися до виправдань Євгена Селезньова, а у разі підтверждення провокативних дій покарати тих гравців, які недостойно ведуть себе на полі та зухвалими діями провокують конфлікти.

ФК «АРСЕНАЛ» (Київ)

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Матч между Днепром-1 и Шахтером прерван во второй раз. Ничья после 75 минут
Футбол | 19 мая 2024, 18:55 2
Матч между Днепром-1 и Шахтером прерван во второй раз. Ничья после 75 минут

Хозяев поля вперед вывел Александр Филиппов, а счет сравнял Марлон Гомес

ВИДЕО. Реакция Усика на неожиданную победу Беринчика над Наваррете
Бокс | 19 мая 2024, 08:19 2
ВИДЕО. Реакция Усика на неожиданную победу Беринчика над Наваррете

Александр и его команда не ожидали такого исхода, Денис завоевал титул WBO в легком весе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.