Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 ноября 2015, 12:19
952
0

Владимир ТАНЧИК: «Во Львов едем за победой»

Футболист «Олимпика» поделился ожиданиями от встречи с «Карпатами»

| Обновлено 26 ноября 2015, 12:19
952
0
Владимир ТАНЧИК: «Во Львов едем за победой»

В суботу «Карпати» проведуть останній домашній матч у 2015-му році. Суперником львівського клубу стане донецький «Олімпік», який «зелено-білі» у першому колі здолали з рахунком 1:0. Своїми передчуттями з Інформаційним центром ФК «Карпати» поділився гравець «олімпійців» Володимир Танчик.

– Однозначно гра у Львові буде важкою. Очікую серйозної боротьби і спротиву від обох команд. Разом з тим, не сумніваюся, що матч сподобається вболівальникам. У складі «Карпат» і «Олімпіка» вистачає швидких футболістів.

– Як оціните гру суперника у цьому сезоні?
– Я переглядаю всі матчі «Карпат», оскільки там грає Артур Карноза. Добре його знаю, адже ми грали разом в «Севастополі». Мені дуже подобаються «Карпати». У львів’ян молода команда, яка грає у цікавий футбол.

– Когось, крім Карнози можете виділити зі складу майбутнього суперника?
– Повторюся, мені подобаються молоді гравці львівського клубу. Це і Гуцуляк, і Кравець, а також відзначив би Володимира Костевича. Крім того, досвідчених виконавців у розпорядженні Йовічевіча достатньо.

– Ви свого часу виступали за ФК «Львів». Суботній матч матиме для вас певний підтекст?
– Гра ФК «Львів» і «Карпат» була важливою подією для міста, це справжнє дербі. Я добре пам’ятаю це протистояння. Я люблю ваше місто і з нетерпінням чекаю на приїзд до Львова. А ще дуже хочу, щоб «Олімпік» в суботу переміг.

– Ви частенько буваєте у Львові, доводилося бачити вас кілька разів у нашому місті...
– Так, це правда. Я часто приїжджаю в гості. Люблю проводити час з друзями саме у Львові. Навіть двічі святкував Новий рік в місті Лева.

– Нещодавно ваш партнер Темур Парцванія сказав, що хоче взяти реванш за поразку у першому колі. У вас такі ж плани?
– Я не брав би до уваги матч першого кола. Значення має інше – ми хочемо перемогти, бо прагнемо покращити своє становище в турнірній таблиці. Розуміємо, що кожна перемога додає впевненості і це сприятиме нашому підйому турнірними щаблями.

– Тобто їдете до Львова лише за перемогою?
– Інакше бути не може. Чи будемо задоволені, якщо зіграємо внічию? Якщо «Карпати» володітимуть ініціативою і ми заробимо на «Україні» один пункт, то це буде не найгіршим сценарієм.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.