Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 ноября 2015, 10:30
3037
4

Как «убивают» Металлург

«Украинский футбол» разбирается в закулисных играх запорожского клуба

| Обновлено 21 ноября 2015, 10:30
3037
4
Как «убивают» Металлург
Запорізький «Металург» котрий місяць на межі катастрофи, футболістам вже добряче заборгували, всередині колективу спалахнув конфлікт, коли молоді хлопці звинуватили Віталія Лисицького в недотриманні принципів фейр-плей у матчі з «Чорноморцем». Керівництво клубу усунулася від виконання своїх обов'язків, пустивши все на самоплив. Але головне питання, що до цього призвело? Як повідомляє наше джерело в клубі, скандал з Лисицьким розгорівся з подачі асистента головного тренера Дмитра Колодіна. А смикав за ниточки колишній гравець «Металурга», а нині агент Сергій Ключик. У свій час він втерся в довіру до колишнього власника Ігоря Дворецького, а при новому власнику Олександру Богуслаєву лише розвинув свою діяльність.
 
У клубі була створена така вертикаль, що кращі молоді гравці переходили під «опіку» саме Сергія Ключика, який набивав свої кишені, а натомість привозив «сміття», вибиваючи у керівників великі суми грошей. Відповідно, всі молоді футболісти з його «благословення» продавалися. Це, зокрема, такі виконавці , як Максим Коваль, Сергій Кривцов, Сергій Сидорчук та багато інших. Виходить, хороших гравців він продавав, а натомість привозив посередніх, які, за великим рахунком, викачували гроші з клубу. За фактом, елементарне заробляння грошей, а інтереси «Металурга» відсувалися на другий план. Не дивно, що власник відмовився фінансувати клуб.
 
Якщо повернутися до підозрілих матчів, то те ж джерело в клубі повідомляє, що такою була не лише гра з «Чорноморцем», а й з «Олімпіком». З одеситами також звинуватили воротаря Тимофія Шеремету, але він на 100 відсотків грав чесно і ні в яких закулісних іграх не брав участь, тим більше він не захищав ворота в матчі з донеччанами.
 
Наше джерело дивується, «Металург» і так дихає на ладан, а Ключик і Колодін влаштували скандал, і тим самим ще більше підривають мікроклімат в колективі. У такій ситуації яких результатів можна чекати в матчах, що залишилися до зимової перерви? 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Cтapый Xaнтep
З Торпедо була інша історія. Тоді його фінансувув АвтоЗАЗ. Коли АвтоЗАЗ купували корейці, однією з умов покупки була відмова від фінансування футбольної команди. Іншого спонсора не знайшли. Отак команда почила в Бозі. Здається так.
Історія Металурга більше схожа на історію Оболоні.Там теж якийся аферист наживався на команді допоки не почався шкандаль.
posaliv
Смешно. Агента назначили крайним, главной причиной развала клуба? Дешевая заказуха.
cupic
колись вбили ТОРПЕДО, та хто ж це пом,ята