Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1712
0

Сергей ТАНАСЮК: «Буду рад ничьей Карпат в Днепропетровске»

Экс-защитник «Карпат» - о матче команды против днепродзержинской «Стали»

Сергей ТАНАСЮК: «Буду рад ничьей Карпат в Днепропетровске»
Незважаючи на те, що наш герой народився на Дніпропетровщині, славу і визнання він здобув у Львові. В 90-их Танасюк був ключовим гравцем захисної лінії «Карпат». Нині Сергій безпосереднього відношення до футболу не має, проте щиро вболіває за зелено-білу команду.
 
– Сергію, як вам гра «Карпат» у цьому сезоні?
– Як на мене, команда займає те місце в турнірній таблиці, на яке заслуговує. Можливо, на даний момент позиція львів’ян не має значення. Важливо те, що тренерський штаб підпускає до основи молодих гравців, які показують хороші результати. Вважаю, що це правильна політика клубу. Мені здається, якби «Карпати» мали у своєму розпорядженні хорошого забивного форварда, то команда займала не сьоме місце, а розташовувалася б вище.
 
– Команду Ігоря Йовічевіча називають одним з кандидатів у боротьбі за єврокубкові позиції...
– Однозначно така мета повинна бути у команди. Але на даний момент думати про виступи в Європі ще зарано. Проте плани потрібно ставити саме такі.
 
– Які позитивні моменти у грі «Карпат» можете виокремити?
– Мене завжди тішить той факт, що у нашій команді молодь не просто отримує шанс, а й використовує його. Інколи здається, що молоді карпатівці виступають в елітному дивізіоні все життя. Діють впевнено, без мандражу і показують змістовний дорослий футбол. Відзначив би у цьому плані Василя Кравця, а також Володимира Костевича, який, щоправда, «вистрілив» трохи раніше. Дуже приємно, що таланти у нас не перевелися. Також хотів би відзначити той факт, що Йовічевічу вдалося стабілізувати гру, тому з’явилися хороші результати.
 
– Як оціните гру захисної лінії «Карпат», враховуючи той факт, що свого часу ви тішили вболівальників львівського клубу надійною грою в захисті?
– Гру захисників назвав би стабільною. Справді за діями своїх колег слідкую дуже уважно. Грають вони, звичайно, не без помилок, але у певних випадках їх огріхи ліквідовують Мисак чи Підківка. Дуже хочу передати всім захисникам «Карпат», щоб вони не зупинялися у розвитку і праці. Повірте, їхній потенціал видно неозброєним оком, але мені здається, що вони не до кінця його реалізовують.
 
– Що скажете про шанси «Карпат» у недільному матчі зі «Сталлю»?
– Відверто кажучи, за «Сталь» ніколи не вболівав, хоча це мої земляки. Кістяк команди Мазяра становлять гравці донецького «Металурга». Кваліфікованих футболістів у «Сталі» достатньо. Думаю, що «Карпати» зможуть обіграти дніпродзержинців у тому випадку, якщо кожен з гравців «зелено-білих» продемонструє максимальне бажання. Львів’ян поважають і бояться, футболісти «Сталі» серйозно налаштуються на «Карпати». 
 
– Яким буде ваш прогноз на матч?
– У мене з прогнозами завжди були проблеми (сміється). Я буду задоволеним, якщо «Карпати» привезуть з «Метеора» нічию. Але однозначно бажаю львів’янам перемоги. 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.