Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 20 ноября 2015, 17:53
1259
0

Иван БАЛАН: «Ни у кого нет права ставить себя выше футбола»

Специалист поделился ожиданиями от матчей 15-го тура УПЛ

| Обновлено 20 ноября 2015, 17:53
1259
0
Иван БАЛАН: «Ни у кого нет права ставить себя выше футбола»

«Олімпік» — «Динамо». Минулого сезону кияни двічі мали величезні проблеми з донеччанами у чемпіонаті, проте в Кубку легко розгромили їх. Мені здається, цього разу буде ближче до кубкової гри. Чому? Нинішній «Олімпік» не такий, як торік увосени: не настільки амбіційний, по-хорошому агресивний, мотивований. Тому, за всієї поваги до команди Санжара, гадаю, кияни переможуть її. Тим паче, в «Олімпіку» відбуваються якісь незрозумілі психологічні процеси, є конфлікти між окремими гравцями й керівництвом. І ще помітьте, як часто й активно змінюється склад донеччан. Натомість столичні значно зіграніші.

«Чорноморець» — «Дніпро». Мені здається, господарі не зможуть успішно протистояти гостям. Адже, з одного боку, маємо дніпрян, які в останніх матчах демонструють високий рівень організації гри (попри те, що результати не завжди радують), натомість, із другого, «моряки» — дуже молода команда, котрій, як бачу, крім самовіддачі й бажання, немає чого протиставити сильнішому опоненту.

«Ворскла» — «Говерла». Тут ситуація чимось схожа з попереднім матчем: є майстровитіший опонент і є молодий. Особливість футбольної молодості в тому, що від отаких гравців не знаєш, чого очікувати: сьогодні вони — «вистрілили», завтра завалили нібито прохідний матч. Тим паче, господарям поля очки значно потрібніші, бо вони мають чітку турнірну мету — єврокубки.

«Шахтар» — «Волинь». Центральний матч туру. Його результат я би не став прогнозувати, адже багато залежить од кількох фундаментальних факторів. Наприклад, од того, в якому складі вийде «Шахтар» із огляду на прийдешній поєдинок Ліги чемпіонів. Або на те, чи зуміють донеччани забити швидкий м’яч: якщо так — напевно виграють, якщо ж ні — хтозна. Для такого колективу, як у Луцьку, подібні матчі є своєрідним лакмусовим папірцем, що демонструє готовність до справжніх випробувань. Отже подивимося.

«Металург» — «Олександрія». Тут теж багато залежить од різних факторів. Усі ми знаємо, що відбувається в Запоріжжі, тому хтозна, як усе складеться. Із другого боку, «Олександрія» Шарана постійно додає, мені ця команда подобається все більше. Тому висновок ніби напрошується, втім, як відомо, раз на рік і палиця стріляє.

«Сталь» — «Карпати». Зустріч чимось схожих команд: і ті, й ті бойовиті, з молодими наставниками. Із другого боку, мені дивно, що дніпродзержинців і львів’ян називають молодими командами. Ось «Карпати»: Худоб’як, Голодюк, Кожанов, Костевич, Пластун — це молоді гравці? Й так само «Сталь»: Мазяр змушений був ліпити команду влітку, буквально за кілька тижнів, але при цьому має досвідчених виконавців… Я би спрогнозував нічию.

«Металіст» — «Зоря». Друга за вагомістю зустріч у турі. Обом командам складно: про «Металіст» усе відомо (хоча ніхто не має права ставити себе вище футболу), натомість луганці півтора тижня не бачили сімох футболістів, задіяних у різних збірних. Усе ж перевага за гостями.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала
Футбол | 18 апреля 2024, 08:05 0
Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала

После вылета Манчестер Сити главным претендентом на трофей ожидаемо является Реал

Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали
Футбол | 18 апреля 2024, 13:54 2
Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали

Украинский вратарь думает только о «королевском клубе»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.