Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 ноября 2015, 17:26
8546
6

Заря намекает на долги киевского Динамо

Генеральный директор «Зари» намекнул на долги киевского «Динамо»

| Обновлено 19 ноября 2015, 17:26
8546
6
Заря намекает на долги киевского Динамо
Зустріч представників ФФУ, прем’єр-ліги та ПФЛ прокоментували гендиректор луганців і наставник «Іллічівця».
 
Сергій Рафаїлов сказав, що не розуміє, чому ФФУ збирає нараду з питання формату майбутнього чемпіонату, адже це є прерогативою прем’єр-ліги: «На нараді говорили про 16 клубів у новому чемпіонаті. Але може не бути й деяких із цих 14-ти! ФФУ заявляє, що може відібрати ліцензію у «Волині», «Говерли» та «Металіста». Плюс нинішнє керівництво запорізького «Металурга» ухвалило рішення зніматися з чемпіонату, просто усунувшись. У підсумку, чотири клуби, по суті, висять на волосині.
 
Ігор Гатауллін на цій зустрічі говорив, що заборгованості немає тільки в двох клубів. Хоча в мене дещо інші, залаштункові, відомості по «Динамо».
 
Зараз уже бачимо, що необхідно в нашому чемпіонаті проводити плей-оф. Усього є 12 варіантів. Питання по орендованим гравцям не закрите.
 
Ми не відмовляємося платити по боргах. Але можна ж їх якимось чином грамотно реструктуризувати. У нас спірне питання по одному футболісту. Ми відправили графік із виплатами на адресу CAS. Але там кажуть: завтра до вечора поверніть гроші. Це неправильно. На сьогодні можемо заплатити одному футболісту, але не платити нині чинним. Тоді ці гравці скаржитимуться. Що зміниться? Навіть скоротити наші витрати не маємо можливості. Ми платимо за проведення гри в Запоріжжі 180 тисяч, а на останній грі з «Металургом» отримали від продажу квитків 15 тисяч. Якщо ФФУ не відгукнеться на всі ці прохання, думаю, що втрати в клубах до початку наступного чемпіонату будуть ще відчутніші».
 
Окрім того, на засідання не покликали «Іллічівець», наставник якого Валерій Кривенцов був цим незадоволений: «Геліос» здійняв галас — у терміновому порядку їх також запросили. Чому «Іллічівець» оминули увагою? Виходить, нас стерли з футбольної карти України? Мене й керівництво клубу це не влаштовує!».
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dinamo1928
Ему лично Суркис о долгах расказал?
Dynamo_s_Dnepra
Шахтеру матч слили, теперь новая песня.. Ну-ну.. А Зарю уже уважать начинали
demagle
Накуя звать Арендовец, если шахта все расскажет, как и что делать или говорить. Может еще гиви с моторолой позвать???