Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 16 ноября 2015, 11:12
4106
0

Иван ГЕЦКО: «Я был вновь впечатлен Селезневым»

Футбольный эксперт - о матче плей-офф отбора между Украиной и Словенией

| Обновлено 16 ноября 2015, 11:12
4106
0
Иван ГЕЦКО: «Я был вновь  впечатлен Селезневым»

У матчі-відповіді плей-офф чемпіонату Європи-2016 проти команди Словенії збірній України не можна грати другим номером, інакше у «синьо-жовтих» можуть виникнути проблеми.

Таку думку висловив колишній гравець національної збірної України Іван Гецко.

Іван Михайлович, як вам перша гра «синьо-жовтих» у плей-офф?
Українці мене приємно здивували.

Чим саме?
Тим, що впевнено перемогли. Шкода, звісно, що не забили більше, а можливості для цього були. Втім, від гри «синьо-жовтих» отримав задоволення. В очах наших футболістів був помітний вогник, якого бракувало упродовж усього відбірного турніру на Євро-2016. Люди зрозуміли, що це їхній останній шанс і потрібно «землю гризти», тільки так можна потрапити на Євро.

Ви сказали, що могли забити більше, але і суперник мав дуже хороші можливості для взяття воріт…
Так, мав такі можливості. У таких матчах дуже важливе значення має везіння. Грали ж дві приблизно одного рівня команди. Учора, до слова, збірна Словенії мене нічим не здивувала. Я навіть розчарований деякими гравцями цієї команди. Словенці виступають у хороших європейських клубах, а у Львові ніяк себе не проявили. Думаю, вони просто не очікували такої гри від українців.

У матчі-відповіді українцям буде легше, адже суперник буде змушений атакувати?
У жодному разі не можна відсиджуватися в обороні, сподіваючись на свій шанс в атаці. Безперечно, перевага у два голи – це здорово, але не достатньо для того, щоби бути впевненим у своїй перемозі. Не забувайте, про Фортуну. Тому не можна грати від оборони.

Як вам гра Євгена Селезньова?
Знову був вражений… Не розумію, як такий форвард не потрапив у жодному матчі відбору в стартовий склад. Це ж найкращий бомбардир нашого чемпіонату, він забиває вирішальні голи у Лізі Європи. А в збірній його випускають на заміну на 2-3 хвилини. Як це можна пояснити? Селезньов учора показав, як форвард повинен шукати гольові моменти. Він міг забити і вдруге, але поцілив у штангу. Це просто невезіння, виконання удару було хорошим, просто не поталанило.

А Євген Коноплянка сподобався?
Від нього очікував більшого. Можливо, позначилися на його грі важкі попередні матчі за «Севілью». Як завжди, від Коноплянки було багато передач, багато проходів. Ну не забив, але це уже не важливо.

Який ваш прогноз на матч-відповідь?
Рахунок 1:1 нас повністю влаштує.

Источник Вголос
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.