Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 ноября 2015, 16:36
973
0

Мищенко, Богуш и Непогодов тренируются в общей группе

Игроки «Ворсклы» восстанавливаются после травм

| Обновлено 15 ноября 2015, 16:36
973
0
Мищенко, Богуш и Непогодов тренируются в общей группе
Важко навіть пригадати, коли й з якою командою траплялося таке, що половина основного складу опинялася поза грою через травми різного характеру та складності. Про переповнений лазарет основного складу «Ворскли» вже було сказано чимало.

На щастя, як на шаховій дошці є чорні та білі клітинки, так і в житті спортсмена-професіонала невдачі змінюються радістю від перемог. Самі футболісти в це також вірять, можливо, таким чином підбадьорюючи один одного. Воротарі Богуш та Непогодов вже працюють на повну силу, за тиждень-півтора має приступити до занять у загальній групі Ткаченко.

Капітан «біло-злених» Арменд Даллку ще кілька днів має поберегти свій ніс, який захисник зламав у грі проти «Олександрії». На рівні з усіма вже працює атакувальний півзахисник Олег Міщенко. Повернувся в стрій після мікротравми нападник Олександр Ковпак. Не може поки займатися навіть наодинці албанський нападник команди Ахмед Янузі, відновлюючись під наглядом німецьких ескулапів після складного роду перелому ноги.

У свій 25-річний ювілей індивідуально з тренером із фізичної підготовки тренується Ігор Пердута. Півзахисник отримав перелом пальця лівої ноги ще в вересневому матчі чемпіонату проти одеського «Чорноморця», й кілька тижнів пересувався на милицях, та зараз вже випромінює непідробну життєву енергію й горить бажанням якомога швидше повернутися на поле. Отож, Ігорю в його ювілей бажаємо, аби здоров’я ніколи не заважало займатися улюбленою справою, а його ефективні дії на полі радували тренерів та уболівальників. 
 
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.