Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 14 ноября 2015, 15:37
1746
0

Сборная Украины U-16 взяла верх над Беларусью

«Сине-желтые» забили в ворота соперника два безответных мяча

| Обновлено 14 ноября 2015, 15:37
1746
0
Сборная Украины U-16 взяла верх над Беларусью
ffu.org.ua

Юнацька збірна України серед гравців віком до 16 років обіграла білоруських однолітків у другому товариському матчі, що відбувся у рамках навчально-тренувального збору у Щасливому Київської області.

Сергій Попов майже повністю змінив склад своєї команди у порівнянні із першою товариською зустріччю зі збірною Білорусі, яка відбулася у четвер. Керманич команди гостей Кирило Альшевський навпаки вирішив не зраджувати добре відомому правилу у футболі – не змінювати переможний склад.

Саме тому зіграність білоруської команди спостерігалася із перших хвилин: гравці у червоному виглядали кращими в організації конструктивної гри. В українців на позитивну оцінку на початку зустрічі заслужив хіба що захист. У центрі поля наші футболісти програли боротьбу, віддавши ініціативу суперникам, а козир у вигляді швидкісних флангів був нівельований дощем, що розпочався майже зі стартового свистка.

Така відверта пасивність в атаці відверто засмучувала, а тому тренерський штаб «синьо-жовтих» провів першу заміну вже в екваторі першого тайму. На полі з’явився Ісаєнко, який у першому спарингу запам’ятався своїми швидкісними даними та постійними загостреннями біля володінь збірної Білорусі.

На 26-й хвилині Титаєвський у рідкісній контратаці увірвався до штрафного майданчика білоруської команди, але його ніхто із партнерів так і не замкнув його простріл на дальній стійці. Білоруси хоч і мали гральну та територіальну перевагу, але втілити її бодай в один небезпечний момент біля воріт Дані так і не спромоглися.

Відпочинок пішов на користь нашим гравцям, які вже на 48-й хвилині розпечатала ворота гостей. Активний Ісаєнко скористався подарунком від захисника і ударом у дальню «шістку» не залишив шансів Макавчику. За хвилину до цього близьким до взяття воріт був Мащенко, але воротар витягнув м’яч з ближнього кута.

Після цього білоруси пішли у наступ, і вже Дані довелося двічі демонструвати свою майстерність. Спочатку страж воріт зреагував на дальній «постріл» Кириленка зі штрафного, а вже у наступному епізоді він не дозволив відзначитися Грушевському, який відправляв «сферу» за комірець голкіперу. Відчувши впевненість у своїх силах, Дані ще й встиг відбити «мертвий» м’яч після удару головою впритул у виконанні Глинського.

На 65-й хвилині українці подвоїли рахунок: Завгородній за рахунок індивідуальних дій пройшов з правого флангу до штрафного і вразив ближній кут воріт Макавчика.

Гості намагалися забити хоча б гол престижу, але фортуна сьогодні була цілковито на боці «синьо-жовтих». За десять хвилин до закінчення гри удар Грушевського зі штрафного перевірив на міцність поперечину українських воріт.

У підсумку, команда Попова впевнено реабілітувалася за позавчорашню поразку від підопічних Альшевського і на оптимістичній ноті завершує навчально-тренувальну сесію.

Товариський матч

Україна U-16 – Білорусь U-16 – 2:0
Голи: Ісаєнко (48), Завгородній (65)

Україна: Лтайф Дані – Беляєв (Приходько, 41), Титаєвський (Івахно, 53), Пенчук (Рожко, 62), Снуріцин, Корнієнко, Харжевський, Мащенко (Сорокін, 59), Ратушняк (Ісаєнко, 21), Духан (Цитаїшвілі, 41), Завгородній (Білошевський, 76)
Білорусь: Макавчик – Мякиш, Глинський, Барсуков (Мірошніков, 55), Грушевський, Авраменко, Кириленко (Музиченко, 55), Василевич, Горбач, Мосесов (Петренко, 55, Нікіфоренко, 80+1), Вегеря

Попередження: Сорокін (90) - Вегеря (46)

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.