Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 11 ноября 2015, 17:39
1300
0

Андрей ПАВЕЛКО: «Главная цель – выход на Евро»

Президент ФФУ поддержал сборную Украины перед матчами плей-офф отбора против Словении

| Обновлено 11 ноября 2015, 17:39
1300
0
Андрей ПАВЕЛКО: «Главная цель – выход на Евро»
ffu.org.ua

Президент ФФУ підтримав збірників перед важливими стиковими матчами за право зіграти на Євро-2016.

Візит керманича українського футболу до розташування головної команди країни – не просто приємна традиція, яка склалася упродовж нинішнього відбірного циклу, це уже своєрідна невід’ємна частина підготовки команди до важливих ігор. Тренери й гравці завжди мають нагоду безпосередньо поспілкуватися з президентом федерації, висловити свої думки й побажання, маючи впевненість, що це буде виконано.

Привітання новоспечених тренерів

Передусім Андрій Павелко привітав досвідчених гравців збірної Анатолія Тимощука та В’ячеслава Шевчука із закінченням тренерських курсів та здобуттям диплому категорії «А», побажавши хлопцям тривалих й успішних перспектив у продовженні футбольної кар’єри. Анатолій Тимощук склав випускний іспит, отримавши свій тренерський документ у вівторок, В'ячеслав Шевчук здійснив цю приємну процедуру трохи раніше.

Колосальна увагу до матчу

Одразу за цим очільник ФФУ зазначив, що на матчі Україна – Словенія очікується присутність президентів обох країн. Якщо перші особи таки знайдуть час у своїх насичених графіках для візиту на «Арену Львів», це додатково підсилить високий статус зустрічі:

- Всі ви відчуваєте увагу до матчу, яка є колосальною. Підтвердження очевидне для всіх – сьогодні бажаючих придбати квиток на гру утричі більше, ніж місць на стадіоні. Усі ми усвідомлюємо значення цієї гри для суспільства, якому важливо об’єднатися сьогодні, як ніколи. А футбол виконує цю функцію єднання сильніше за будь-який інший вид людської діяльності.

Підтримка нації

Кажучи про ажіотаж навколо матчу, Андрій Павелко зауважив, що вболівальників, які потраплять на гру, можна сміливо назвати щасливчиками. З особливою приємністю президент відзначив, що серед тих, кому поталанило, будуть й 160 хлопчаків – переможців різних дитячих змагань, в тому числі й турніру «Шкіряний м’яч», які приїдуть до Львова за пропозицією регіональних федерацій. У той же час футболісти мають пам‘ятати, що за грою спостерігатиме вся нація, а це – фактично 45 мільйонів сердець, що битимуться в синергії до гравців збірної.

Головна мета

Андрій Павелко звернув увагу футболістів на те, що інформаційний бум навколо матчу часто провокує у ЗМІ контроверсійні теми, що, у свою чергу, породжують у суспільних дискусіях суперечності, яких, насправді, не існує. Зважаючи на це, керманич ФФУ, вкотре висловив підтримку гравцям збірної, зробивши акцент на граничній концентрації команди у двох стикових матчах:

- Головна мета – це вихід в Євро. Ніщо не має відволікати Вас від розуміння цього завдання. Перспектива зіграти на турнірі з найкращими командами континенту – чудова мотивація! Вона має запалювати усіх вас на максимальну самовіддачу у двох іграх, які відділяють нашу країну від здійснення мрії, що зробить щасливою всю країну. Пам’ятайте – ви найкращі і ми з Вами!

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.