Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 ноября 2015, 17:18
2598
0

Игорь БОГАЧ: «Все игроки мечтают попасть в первую команду»

Молодой футболист «Карпат» надеется закрепиться в основном составе львовского клуба

| Обновлено 11 ноября 2015, 17:18
2598
0
Игорь БОГАЧ: «Все игроки мечтают попасть в первую команду»
fckarpaty.lviv.ua

Якщо основна команда має такий резерв, то за майбутнє можна не переживати. Ігор Богач є одним з лідерів дублюючого складу львівських «Карпат». «Десятка» молодіжного складу є універсальним гравцем, що діє і на фланзі, і в центрі під форвардом. В суботу він вперше потрапив у заявку на матч головної команди з «Металістом». Про свої враження від знакової події, а також про плани на майбутнє Ігор поділився в журналістом Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Якими були твої відчуття, коли дізнався, що потрапив у заявку на матч основи?
– Дізнався про це в п’ятницю в роздягальні після матчу проти дублюючого складу «Металіста». Наш тренер Олександр Чижевський сказав, щоб я готувався до гри в суботу і відбув у розташування першої команди. Спочатку не повірив... Кожен з гравців «молодіжки» прагне потрапити в основну команду, всі ми рухаємося до цього. Перед самим матчем був невеликий мандраж і трохи незрозумілі відчуття (посміхається).

– Як тебе прийняли в основній команді?
– Я вже тренувався з футболістами основи, тому вони мене знали. Тим більше, що я провів не один матч пліч-о-пліч з Дмитром Кльоцом, Романом Підквікою, Вадимом Страшкевичем за команди U-19 і U-21. Загалом старші хлопці прийняли добре, підтримали мене.

– 2006-го року, коли ти навчався у п’ятому класі на посвяту карпатівців прийшов Ігор Худоб’як. Пам’ятаєш той момент?
– Так, чудово пам’ятаю. Ігор завжди був прикладом для всіх дітей у карпатівській школі. Ми його дуже любили. Для мене ця зустріч знакова ще й тому, що я зловив м’яч, який кинув у натовп Худоб’як у якості подарунка. Дуже було приємно.

– За грою з «Металістом» ти спостерігав з лавки для запасних. Як оціниш перебіг подій на полі?
– «Карпати» повинні були перемагати, гра була виграшною. Наші гравці повністю контролювали м’яч, створили багато моментів, але, на жаль не перемогли.

– Головний тренер команди Ігор Йовічевіч спілкувався з тобою персонально?
– Ми зустрілися на вечері, привіталися, перекинулися кількома словами. Також відчув від нього підтримку і в роздягальні. Сказав, якщо гра складатиметься добре, то у мене буде шанс дебютувати.

– Кого з футболістів основної команди можеш виділити?
– Мені подобається гра Артура Карнози. Він чудово працює з м’ячем, виконує великий об’єм роботи. Я навіть трохи схожий на нього. Такий самий невисокий на зріст.

– Коли партнери по «молодіжці» дізналися про виклик в основу, якою була їхня реакція?
– Вони бажали мені успіхів. Також хлопці писали і підтримували. Всі чекали на мій дебют. Нічого страшного, перенесемо його на інший матч.

– Молодіжна команда проводить доволі неоднозначний сезон. Як можеш його оцінити?
– Справді, нам поки не все вдається. Буває так, що провали чергуються з успішними переможними серіями. І тренерський штаб, і всі футболісти плідно працюють. Бували такі матчі, коли нам вдавалося забивати по чотири голи, ми виглядали впевнено. Поки нам не вистачає стабільності. У всіх нас є одна ціль – потрапити до першої команди. Тому ми намагаємося працювати і з кожним днем прогресуємо.fckarpaty.lviv.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.