Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 ноября 2015, 14:06
1251
0

СОПКО: «Динамо еще не научилось вскрывать «автобусы»

Экс-защитник «Шахтера» поделился мнением о матчах прошедшего тура чемпионата Украины

| Обновлено 11 ноября 2015, 14:06
1251
0
СОПКО: «Динамо еще не научилось вскрывать «автобусы»

«Олександрія» — «Шахтар». Передовсім потрібно відзначити, що господарі найкращим чином зуміли налаштуватись на гру з «гірниками». Безсумнівно, вони дуже чекали цього матчу, адже завжди цікаво перевірити себе на тлі команди-учасника єврокубків. Відзначив би також і готовність команди Володимира Шарана, на сьогоднішній день вона також хороша. Власне, саме тому гра й була настільки інтригуючою. Звісно, що олександрійців підвів їхній гравець, який заробив вилучення. Грати проти «Шахтаря» удесятьох «Олександрія» сьогодні ще не може. Але навіть в меншості вони все одно бились, намагалися створювати моменти. У результаті ми мали інтригу до самого кінця зустрічі. Вважаю, що цей матч став окрасою усього минулого туру.

«Динамо» — «Сталь». Чи можна вважати непросту перемогу над дніпродзержинським колективом наслідком того, що кияни посеред тижня грали з «Челсі»? Я би так не сказав. Не думаю, що потрібно якось пов’язувати ці дві гри. Так би можна було говорити, якби чемпіон України не біг, не створював моментів. Але підопічні Реброва достатньо динамічно провели цю гру, у них була перевага, вони постійно створювали тиск на ворота суперника. Я думаю, проблема «Динамо» не в тому, що посеред тижня була гра Ліги чемпіонів. Проблема команди в тому, що «вскривати» таку ешелоновану оборону, простіше кажучи, «автобус», кияни ще не навчились. «Динамо» грає у відкритий футбол, грає краще із сильнішими клубами, які також сповідують атакувальний стиль. А ось із такими суперниками, які «закрились» наглухо — складно. Киянам не вистачає арсеналу атакувальних дій, які б дозволили з легкістю проходити таку оборону. Саме тому до кінця матчу вони ніяк не могли відкрити рахунок. Тим не менш, потрібно віддати належне характеру, волі, настрою «Динамо» — все це було на високому рівні. Тому їм вдалося дотиснути суперника, який дуже добре вибудував гру в обороні.

«Волинь» — «Ворскла». Результат цієї зустрічі мене, чесно кажучи, не здивував. Група команд, які займають місця з п’ятого по десяте, можуть перемогти одна одну у будь-якій зустрічі. У цих матчах немає обов’язкового фаворита. За певних умов перемогти може кожен. Дійсно, ця гра була принциповою, бойовою, із великою кількістю жовтих карток. Якби цей матч був навесні, тоді можна було б сказати, що це матч за місце у єврокубках. Подивимось згодом, на яких позиціях опиняться ці клуби після зимової паузи. Тим не менш, для теперішнього часу це була дуже хороша гра.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.