Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 ноября 2015, 19:08
3347
0

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Доволен настроем команды»

«Волынь» - «Ворскла» - 2:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера луцкого клуба

| Обновлено 08 ноября 2015, 19:08
3347
0
Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Доволен настроем команды»

Післяматчевий коментар головного тренера «Волині»  Віталія Кварцяного:

- Дуже важливий матч був сьогодні. Команда дуже старалася виграти. Ми не змогли реалізувати багато гольових моментів із Ужгородом і я хвилювався, щоб сьогодні не було подібного. Бо «Ворскла» - це команда, яка не дозволить стільки моментів створити. Хоча сьогодні ми ще мали три-чотири нагоди.

Приємно, що сьогодні відбулася гра, в якій ми добре боролися, намагалися не поступити в цьому компоненті. Хоча команда ще повинна над цим багато працювати. У нас попереду матч із «Шахтарем» і там, якщо будемо припускатися багато помилок і поступатися в боротьбі, то виграти не зможемо.

Але сьогодні я задоволений настроєм. Полтава має силу в тому, що це зіграний колектив, кожен знає своє місце. Вдало зіграв Логінов. Я задоволений його діями, не знаю, як далі піде, але має самовіддачу.

Взагалі, перемогу сьогодні присвячуємо нашим майбутнім виборам. Я переконаний, що виграємо. І мером Луцька буде людина, яка любить спорт, любить футбол. Я маю на увазі Олександра Товстенюка.

Майбутнім мером має бути людина, яка любить спорт. Я нічого не маю проти Миколи Ярославовича, але він не може бути мером, бо йому байдужий спорт. Як і голова ОДА Володимир Гунчик. Вони далекі від народу, від сьогодення і перспективи. Вони ніколи не будуть робити життя кращим. Не можна, щоб люди, які не хочуть покращення життя людям іншим, були знову при владі»,

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.