Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
697
0

Hове потужне підсилення «Черкаських Мавп»

Рік народження: 1981. Зріст: 188. Ненавидить кетчуп

Дмитро Подоляко - нове потужне підсилення «Черкаських Мавп». Вболівальники з програмок на матчі можуть дізнатися лише параметри, але аналогічно тому, як на конкурсах краси журі цікавиться не лише розмірами, так і фанів цікавить особистість гравця. У вільний час між ранковим та вечірнім тренуваннями Дмитро люб’язно погодився на розмову.

«У Черкасах та команді вже «акліматизувався». Цілком задоволений створеними умовами роботи та проживання. Звичайно є до чого прагнути: кар’єрний ріст, фінансова незалежність. Хоча ці фактори успіху я визначаю скоріше як цілі, ніж мрії» - почав Дмитро. «У новій команді – новий подих. Тобто, відчуваю драйв у грі, а не просто «працюю» в баскетбол. Правда поки що займаємося переважно загальною фізичною підготовкою, але настрій спокійний та водночас рішучий, саме такий, з яким я виходив на свої найвдаліші матчі. Впевненість – запорука перемог. Насправді психологія та спортивний інтелект в баскетболі не менш важливі ніж фізична готовність. Інакше не буде командної взаємодії та порозуміння з тренером. До речі, з головним тренером Андрієм Подковировим ми вже давно знайомі, більше того, разом працювали протягом року у «Денді-Баскет” та «ЦСК». Він чудовий наставник. Всі зауваження робить без «нервів», і  лише конструктив. Тому нерви здорові як у нього, так і в нас». Також виявилась досить цікава подробиця: ще три роки тому Дмитро Подоляко змагався на паркеті з нинішнім президентом «Черкаси-Баскет», а тоді просто гравцем, Кирилом Погостінським. Погостінський запам’ятався як міцний горішок.

Після такого розподілу ролей у житті, очевидним було запитання про власні амбіції Дмитра поза спортом. «Я ніколи всерйоз не задумувався про не спортивні шляхи. Гадаю зміг би працювати за спеціальністю (менеджер з торгових зв’язків). А от, наприклад, щодо  політики: слідкую за подіями і те що я бачу суперечить моїй природі. Колись створю благодійний фонд підтримки людей, які потребують термінового лікування чи операцій. Так сталося, що я не абстрактно розмірковую над цією проблемою».

У деяких інтерв’ю, що з’являються в пресі чи ефірах, присвячених особистому життю зірок спорту, є спроби журналістів відокремити професійну функцію людини від її сутності. Та певно діяльність, справи, вчинки це і є втілення сутності. У судженнях Дмитра відчувається зваженість, серйозність, відповідальність дорослої свідомості та юнацький темпераментний норов, що свідчить про живу чуттєву натуру. Тож покликання спортсмена гармонійно та невід’ємно співіснує з особистим. Дівчина Дмитра також баскетболістка, навіть з більшим досвідом. Тому, до її компетентних порад Дмитро прислухається і довіряє. Певно, розуміння одне одного і забезпечує міцні стосунки.

Про дитинство: «Мене з сестрою виховували батьки в істинній любові, але суворості. Не виділяючи, авторитетів, ми були єдиним організмом. Родина – це найдорожча цінність. Вже п’ять років, як немає батька. Мені його дуже не вистачає. Дуже. Тривалий час були депресії. Без нього не можу  назвати себе щасливим».

Впродовж години невимушеного спілкування з Дмитром склався образ цілісної адекватної тверезомислячої людини. Без схильностей до зірковості та без кріпацьких забобонів (ці характеристики простежуються в нашому суспільстві).

Вже майже завершаючи зустріч, розмова торкнулася смакових вподобань: «Дуже люблю м’ясо. Жарене. Стейки. Шашлики. Можна сказати, що я не можу без м’яса. Ну, не те щоб не можу. Можу день, два, десять. Але більше не можу. І ненавиджу кетчуп!». Ці останні репліки розсмішили нас обох. Щоб Дмитро Подоляко не здався вам занадто ідеалізованим, знайте: він ненавидить кетчуп! При цьому його обличчя змінило вираз красномовніше від слів.

Ось така людина серед «Мавп».

БК Черкаські Мавпи

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.