Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1914
1

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Сьогодні втратили два очки»

«Карпаты» – «Металлист» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера львовян

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Сьогодні втратили два очки»

Ігор Йовічевіч, головний тренер «Карпат»:

- Таке враження, що сьогодні грала одна команда. Ми зробили все для того, щоб перемогти у грі і дати радість своїм уболівальникам на домашньому стадіоні. Запропонували той футбол, що відпрацьовуємо на тренуваннях. Важко грати проти команди, яка насичено обороняється. Тим не менше, ми створили багато моментів, багато комбінували. І замість того, щоб повести в рахунку – пропускаєш гол, з нічого. Це удар для команди, яка у другому таймі більше ризикувала, атакувала і хотіла вийти вперед. Все одно тримали весь матч під контролем. Знали, що хотіли, але в завершальній фазі забракло завершального удару. Моє враження, що сьогодні втратили два очки.

- Коли «Карпати» атакували, була досить несподіваною заміна Голодюка на Чачуа, коли в запасі були гравці більш атакувального плану?
- Щоб більше страхував Ксьонза, який захопив би більшу територію на фланзі. Випустили і Гітченка, який може зіграти в останні хвилини, як свого часу Балажіц. Вважаю, що наш суперник по кваліфікації може грати у єврокубках. Ви самі знаєте індивідуальні якості цих футболістів, які за досвідом та майстерністю можуть зайняти найвище місце у чемпіонаті. Ми сьогодні хотіли виглядати толерантними і керувати темпом гри. В підсумку команда розчарована, бо думаю, що заслуговували на більше.

Юрий НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
навіщо БЕЗГЛУЗДІ перестановки у складі