Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 ноября 2015, 11:42
1208
0

Андрей КОРНЕВ:«Матч с Зиркой – центральный в первом круге»

Капитан «Оболони» - о предстоящей схватке лидеров Первой лиги

| Обновлено 11 ноября 2015, 11:42
1208
0
Андрей КОРНЕВ:«Матч с Зиркой – центральный в первом круге»

Капітан «Оболоні Бровара» Андрій Корнєв поділився думками, щодо майбутнього поєдинку своєї команди з кіровоградською «Зіркою», а також розповів про свою готовність продовжувати ігрову кар’єру, не дивлячись на вік. 

“Якщо взяти до уваги турнірну таблицю на сьогоднішній день, то матч з Зіркою дійсно можна назвати центральною дуеллю навіть усієї першої частини чемпіонату. До цього можна по-різному ставитися. Утім, на даним момент протистояння Оболоні-Бровара і Зірки, я погоджуюсь, справді є центральним. Якщо б хтось перед початком чемпіонату сказав, що оболонці і кіровоградці будуть зустрічатися в якості лідерів, то, мабуть, мало хто повірив би у це”, — переконаний капітан «пивоварів».

“Ми гратимемо з командою, перед якою стоїть конкретне, чітке завдання на сезон. У нас, в свою чергу, є певні завдання, але поки що немає такої конкретики. Тому для нас цей матч — це можливість зіграти проти команди, яка ставить перед собою ціль підвищитися у класі. З огляду на це, ми належним чином готуємося до цього протистояння”.

“Вважаю, що усе буде вирішуватися весною, незалежно від того, як закінчиться наш матч із Зіркою”.

“Зірка укопмлектована хорошими футболістами. У складі кіровоградців виступають кілька футболістів, які колись захищали кольори “Оболоні”, тому суботній поєдинок додаватиме їм певної мотивації. Загалом, Зірка грає у комбінаційний футбол, у них дуже швидкі фланги, креативні центральні півзахисники, в обличчі двох братів Баранців. В цілому, команда виглядає непогано”

“Багато хто з футболістів Зірки — це колишні гравці Прем‘єр ліги, які пройшли хорошу школу, тому вважаю, що у суботу нам протистоятиме команда елітного дивізіону. Прогнозую, що вже у наступному сезоні кіровоградці виступатимуть у Лізі Парі-матч”

“Так, нещодавно мені виповнилося 37, але я не збираюся завершувати кар‘єру. Я ще відчуваю сили у собі, відчуваю підтримку і довіру з боку тренерського штабу і партнерів по команді. Хочу і буду сумлінно працювати на благо “пивоварів”!”, — з усмішкою зазначив Андрій Корнєв.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, кто может возглавить мужскую сборную Украины по биатлону
Биатлон | 28 марта 2024, 20:43 4
Стало известно, кто может возглавить мужскую сборную Украины по биатлону

Николай Зоц будет работать с женской и мужской командами соответственно

Бой Тайсона с блогером могут отменить, если Майк не пройдет необычный тест
Бокс | 29 марта 2024, 05:09 0
Бой Тайсона с блогером могут отменить, если Майк не пройдет необычный тест

Поединок запланирован на 20 июля в штате Техас (США)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.