Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 ноября 2015, 13:41
1749
0

Александр СЕВИДОВ: «На матч с Карпатами едем на автобусе»

Главный тренер «Металлиста» поделился ожиданиями от встречи с львовским клубом

| Обновлено 06 ноября 2015, 13:41
1749
0
Александр СЕВИДОВ: «На матч с Карпатами едем на автобусе»

Колишній тренер «Карпат» вперше приїде до Львова у статусі наставника суперника львів’ян. Своїми думками з приводу суботнього протистояння «Карпат» і «Металіста» Олександр Севідов поділився з журналістом Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Олександре Володимировичу, для вас приїзд до Львова буде особливим?
– Кожна подорож у ваше місто завжди покращує мені настрій. Коли приїжджаю, то згадую про той сезон, який провів на посту тренера «Карпат». Вважаю, що він був непоганим. Якщо повернутися до теперішніх реалій, то можу сказати, що для моєї нинішньої команди настали непрості часи. Але ми їдемо і обіцяю, що «Металіст» буде битися.

– За чим саме сумуєте найбільше: за містом, стадіоном, підопічними чи вболівальниками?
– Мені дуже приємно згадувати про карпатівських вболівальників. У Львові є чимало людей, які вірять у команду і переживають за неї. Приємно зустрічатися і зі своїми колишніми підопічними. Ми завжди тепло вітаємося. Тим більше, що до міста Лева приїжджаю часто. Відвідував Львів тоді, коли тут грала збірна України, приїжджав і на матчі «Шахтаря» у Лізі чемпіонів. Люди впізнають, вітаються, кажуть хороші слова. Вдячний їм за це. І я, і весь наш тренерський штаб намагалися працювати чесно і робити все, щоб клуб розвивався.

– Коли приїдете на «Україну», роздягальні не сплутаєте?
– (Сміється) Ні, думаю, таких проблем не буде. Сподіваюся, що на матч прийде багато вболівальників. Підтримка потрібна не лише «Карпатам», а й усім командам в Україні. «Металісту» буде приємно грати за заповнених трибун. Весь наш український футбол потребує фанатської підтримки. Футбол на даний момент є позитивом для всіх українців у такі нелегкі часи. І саме на стадіоні можна набратися позитиву.

– Харків’яни їдуть до Львова за трьома очками?
– Як би це банально не звучало, але кожен спортсмен змагається за перемогу. У «Металіста» є ціль – ми їдемо перемагати. А як буде – побачимо.

– На виїзд ви вирушаєте автобусом...
– Так, виїжджаємо в п’ятницю зранку. Буде, звичайно, непросто. Прикро, що майже весь робочий день випадає. Але нам нема коли скаржитися, треба працювати.

– Матч у суботу матиме для вас особливий підтекст?
– Зустріч з колишньою командою для кожного тренера чи футболіста викликає особливий настрій. Гра у Львові стане для нас важким екзаменом. Вірю, що ця неприємна смуга для «Металіста» перерветься.

– Настрій в команді бойовий?
– Я дуже сподіваюся на це.

– На вашу думку, «Карпати» сильно змінилися з того часу, як ви покинули пост наставника львівського клубу?
– Весь цей час команда перебуває в процесі змін. Можу відзначити останні матчі – «Карпати» виглядають так, як цього хочуть бачити львівські вболівальники. Це та команда, на яку приємно дивитися. Команда більше грає на атаку, використовує швидкісних гравців, відсутній пас заради пасу. Зараз львів’яни виглядають ще краще, ніж місяці два тому. З іншої сторони, це не моя справа оцінювати чужу команду.

– При вас в «Карпатах» дебютували чимало футболістів, багатьом з них ви дали дорогу у дорослий футбол. Чи помічаєте прогрес своїх колишніх підопічних?
– Безперечно, щоправда, прогресують вони не так швидко, як би цього хотілося представникам львівського клубу. Але не можу не відзначити прогрес Чачуа і Костевича, тішить мене і Олег Голодюк, який зараз чудово виглядає. Бачу, що почали більше довіряти Роману Підківці. Очевидно, тренер також бачить прогрес цих гравців і допомагає їм. Та школа, яку вони зараз проходять дуже допоможе їм у майбутньому. Ці хлопці – майбутнє українського футболу.

– Ви спілкуєтеся з колишніми підопічними?
– Так, підтримуємо контакти. Зі всіма у мене теплі відносини. Повторюся, у Львові я чесно виконував свою роботу. Тому у мене немає жодних проблем ні з президентом, ні з футболістами, ні з працівниками клубу. У нас хороші відносини.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.