Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 05 ноября 2015, 17:39
9452
19

Британский журналист: «Ярмоленко провалил очередную игру»

По мнению эксперта, Дерлис Гонсалес и Андрей Ярмоленко заслуживали замен в матче против «Челси»

| Обновлено 05 ноября 2015, 17:39
9452
19
Британский журналист: «Ярмоленко провалил очередную игру»
Англійський журналіст, який працював на матчі «Челсі» - «Динамо», поділився своїми враженнями від гри та назвав помилки Сергія Реброва у виборі складу.
 
- Ще одна втрачена можливість. У грі «Динамо» з «Челсі» можна відзначити багато позитивних моментів, але кияни не були достатньо сильними психологічно, щоб здобути потрібний результат. Адже не буде більш підходящого часу, щоб зустрітися з пораненими лондонцями...
 
Як я й передбачав, «Динамо» не дуже впевнено розпочало матч та дозволило «Челсі» диктувати свою гру. Чемпіони Англії створили зовсім небагато моментів, але, на жаль, їм допоміг автогол Драговича. Принаймні, пропущений м'яч змусив команду Реброва виходити в атаку.
 
У другій половині зустрічі «Челсі» стало боязкою командою, вразливі сторони якої в останні два місяці бачила вся Англія. Було відчуття, що «Динамо» зрівняє рахунок. Але забивши гол, кияни втратили холоднокровність.
 
За це, забивши з непотрібного штрафного, «Динамо» покарав Вілліан, так само, як він робив у складі «Шахтаря» кілька років тому.
 
Найбільшою загадкою для мене є те, чому Ребров залишив у складі двох або трьох гравців, які виглядали неоптимально. Особливо це стосується Гонсалеса. Звичайно, Гусєв, навіть якби він був у віці Шовковського, міг би допомогти команді більше, ніж Гонсалес. Але найдосвідченіший польовий гравець «Динамо», який вже показував свою якість на міжнародному рівні, залишився на лавці запасних. Тоді як Ярмоленко знову провалив гру на високому рівні, - розповів Тім Вайт.
 
Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Английский гранд вышел в Лигу чемпионов 2024/25 после победы Челси
Футбол | 03 мая 2024, 07:01 1
Английский гранд вышел в Лигу чемпионов 2024/25 после победы Челси

«Ливерпуль», несмотря на потерю шансов на титул АПЛ, сумел выполнить задачу минимум

Рим не устоял. Байер без проблем обыграл Рому
Футбол | 03 мая 2024, 00:06 11
Рим не устоял. Байер без проблем обыграл Рому

Первый полуфинальный матч Лиги Европы сказочная команда Хаби Алонсо оставила за собой на чужом поле

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dancing niggaz
ничего не добавить ни прибавить
Dynamo_s_Dnepra
Хоть я не британский журналист, но я считаю что на данный момент Андрей проваливает евросезон.. Но ещё два матча впереди
Local78
Ярмола в нас недоторканний. А в європейських топ-клубах, пару фінтів і пяточок не достатньо щоб виходити в основі...
babovoz
Почему не выходит Гусев? Считаю, он на голову сильнее Гонсалеса...Чи й не звезда парагвайская...
Hawkins
Увы, Гусев даже в матче с Металлистом не блистал. Обрезки и потери. Куда уж с Челси играть...
Graider
Просто Ярмоленко не підходить під флангову гру. Конституція та ттх не для фланга. Він занадто важкий, тому не має вибухового старту, і короткі ноги не дають йому набрати високу дистанційну швидкість. Без різкості на фланзі робити нічого. Це є головна причина, чому топ-команди його легко закривають, бо мають більш швидкістних гравців, які не залишають Ярмоленку іншого вибору, крім як крутитися на місці з нікому не потрібними фінтами.
mafiozi250
И кто-то еще считает Ярмолу лучшим игроком ЧУ) Ну и насмешили,особенно Тейшейру)
Alex Ponyatenko
Ну все, теперь уже точно бай-бай Европа! Бесплатно еще мог бы уйти в клуб-аутсайдер ТОП чемпионата, там подняться и попасть в крепкий европейский клуб. Теперь - все.
roger_2112
нормально грав,якби Драго собі не забив,щеб перемогли
WADO1976
"Найбільшою загадкою для мене є те, чому Ребров залишив у складі двох або трьох гравців, які виглядали неоптимально. "
Відпоідь - очевидна ! Ребров слухає Рауля і без нього він - НОЛЬ ! А Рауль - слабий ,він виграє лише в Говерли ! Тому так і сталось !
gbafujh65
ЯрЧМОленко (тепер таке в нього поганяло) не тільки «---------- провалил очередную игру», а і після ви@бону з футболкою УКРАЇНСЬКОГО клубу, вмер як людина і спорцмен!!!! Яка тепер буде реакція у гравців Шахтаря під час наступної очної зустрічі? Я цьому недоспорцмену не заздрю. А клубу всього самого найкращого!
Tetiy
Нельзя говорить о том, что Ярмоленко проваливает игру за игрой, к нему просто особое отношение соперников, против него персонально играл всю игру Курт Зума (очень фактурный, довольно скоростной и физически сильный игрок) А если с кем-то играют персонально, то это уже является доказательством того, что игрока выделяют на фоне команды, что этого игрока опасаются. Ярмоленко оттягивал на себя всегда как минимум одного игрока, а иногда и два сразу, но этим не смогли воспользоваться остальные игроки ДК. Ну и самому Ярмоленку, чтобы себя комфортно чувствовать в такой плотной опеке нужно постоянно играть в таких условиях. Так что с переходом в топ чемпионат, я просто уверен, что Ярмола сильно прибавит в этом компоненте игры.
Serge_new
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил