Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 04 ноября 2015, 16:45
1774
0

Максим КАЛИНИЧЕНКО: «Надеюсь, что Динамо как-то выиграет»

Экс-игрок сборной Украины - о предстоящем матче «Челси» - «Динамо»

| Обновлено 04 ноября 2015, 16:45
1774
0
Максим КАЛИНИЧЕНКО: «Надеюсь, что Динамо как-то выиграет»
Sport.ua

Колишній півзахисник московського «Спартака» і дніпропетровського «Дніпра», дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині тренер дубля харківського «Металіста» Максим Калиниченко розповів про свої очікування від матчу між «Челсі» і київським «Динамо» на «Стемфорд Брідж». Також наш експерт дав прогноз на матч «Челсі» – «Динамо».

– Чого варто чекати від матчу між «Челсі» і «Динамо»? У першій грі була нічия 0:0, але у лондонців була перевага, з іншого боку – після тієї зустрічі «Челсі» став виступати ще гірше…
– Лихоманить «Челсі». Але не думаю, що хтось з гравців лондонського клубу буде зливати гру, щоб тільки Моурінью не виграв, як тут недавно написали. На качку все це схоже. Все ж таки, «Челсі» у складній ситуації, в першу чергу, в чемпіонаті. Так, гра його лишає бажати кращого. Але Моурінью не та людина, яка покине боротьбу. Йому потрібні трофеї, і тому він буде намагатися кинути всі сили на Лігу чемпіонів. Мені здається, він на цей турнір він докладе зусиль зробити ставку.

– Тобто віри британській пресі немає, яка говорить про те, що Азар не хоче працювати з Моурінью?
– Не вірю. Моурінью виграв все. А Азар? Можливо, справді, хтось комусь набрид. Але з цим треба жити. Це потрібно переборювати. Буває в команді так, що виникають проблеми, але потрібно з цим справлятися. Азар слабо грає, беззаперечно. Ну а Коста? А Вілліан? Він не грає на тому рівні, що в «Шахтарі». Невже вони всі незадоволені Моурінью? Я в це не вірю. Але видно, що цілісності немає. Команда виходить приреченою на свої матчі.

– У минулому турі українського чемпіонату кияни грали з «Металістом». Як виглядали динамівці, чи рівень опору був зовсім вже слабкий?
– Непогано виглядало «Динамо», діяло мобільно. Але судити складно, звичайно. Рівень зовсім вже різний. У «Металіста» справи зовсім кепські.

– Які враження залишилися від гри «Челсі» з «Ліверпулем»? Болісної поразки зазнали лондонці, адже вели за ходом зустрічі.
– «Челсі» забив свій м’яч і сів в оборону. Але підкосив «Челсі» гол у роздягальню. Психологічно «Челсі» зараз не дуже сильний. Другий тайм начебто активно почали. А потім знову пропустили контратаку. Коутінью робив все, що хотів. А Бентеке? У нього було стільки часу, щоб вирішити свій епізод. Дуже поганий «Челсі» в обороні. Такий безлад у команди. Складно зрозуміти, чому так.

– Але ж у «Челсі» в обороні дуже досвідчені люди, візьміть того ж Террі, Кехілла. Мабуть, і опорна зона не може працювати, як раніше. У минулому сезоні Матіч все чистив. А зараз він не в формі.
– Перший гол – Рамірес помилився. Але, за великим рахунком, всі голи приходять через те, що не допрацьовує вся команда. Немає злагодженості в командних діях. Атмосфера в команді погана. Через це командної гри немає.

– Як вам здається, Жозе Моурінью буде звільнений незабаром?
– Я б не став звільняти його. Але, як воно буде, мені складно сказати. Хтозна, що крутиться в голові боса «Челсі». Хтозна, які відносини всередині клубу. Ми вже обговорювали тему «Челсі». І я погоджуся з вашим міркуванням, що команді потрібне оновлення. Потрібна свіжа кров. Потрібні люди, які прийдуть, захочуть довести свою успішність. І за ними потягнуться всі інші. Команда розгойдається. А поки якийсь застій всередині команди.

– Яку ставку варто зробити на цю зустріч?
– Я думаю, що варто спробувати зіграти «обидві заб’ють». У Києві не пройшов цей варіант, але цього разу команди зіграють гостріше. «Челсі» пропускає майже кожного матчу, не можу зрозуміти, що відбувається з його обороною. Але при цьому забити «Челсі» може з нічого. Там зібрані майстри найвищого рівня. До того ж «Челсі» грає вдома за підтримки уболівальників. Обидві заб’ють, а далі вже, як там все повернеться, складно сказати. Сподіваюся, що якимось чином Київ все-таки виграє. Хотілося б вірити в це. Але прогнозувати такі матчі, коли не знаєш, чого чекати від однієї команди, дуже важко.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.