Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 03 ноября 2015, 20:13
1160
0

За договорные матчи теперь будут сажать за решетку

Верховная Рада приняла Закон, предложенный президентом ФФУ

| Обновлено 03 ноября 2015, 20:13
1160
0

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень»

Законодавчим актом визначено основні засади, заходи попередження та виявлення корупційних правопорушень у сфері спорту та встановлено відповідальність за такі правопорушення.

Зміни внесено до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу.

Законом доповнено Кримінальний кодекс статтею 369-3, якою встановлено відповідальність за протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань. Санкції трьох частин даної статті передбачають покарання: від штрафу (200 - 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян) до позбавлення волі до 3-х років із спеціальною конфіскацією.

Законом доповнено Кодекс України про адміністративні правопорушення статтею 1729-1, в якій встановлюється відповідальність за порушення заборони розміщення ставок на спорт, пов'язаних з маніпулюванням офіційним спортивним змаганням, з одержанням за це неправомірної вигоди. Дана стаття передбачає покарання у вигляді штрафу (200-1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян) та позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.