Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
779
0

Амбросий ЧАЧУА: «Стремимся быть как можно выше в таблице»

Хавбек львовских «Карпат» — о результатах команды и задачах

Амбросий ЧАЧУА: «Стремимся быть как можно выше в таблице»

Протистояння із запорізьким «Металургом» забрало чимало сил у футболістів «Карпат». Старання не були марними – господарі, хоч і з мінімальним рахунком, однак переконливо перемогли суперника. Враженнями від гри, що минула поділився півзахисник «левів» Амбросій Чачуа. 

– Ми провели непоганий матч, створили багато моментів. Прикро, звичайно, що забили тільки один гол. Але на даному етапі для нас є дуже важливими три зароблені пункти. Тим більше, що нам довелося грати з непростим суперником. Треба віддати належне «Металургу». Радісно, що з позитивними емоціями готуватимемося до матчу з «Металістом».

– «Карпати» створили чимало моментів, але на завершальній стадії атак команді чогось не вистачало. Як гадаєш, чого саме?
– Нам забракло завершального удару в багатьох атаках. Можливо, трохи не вистачило удачі. Ми працюємо над своїми помилками і хочемо покращувати свою гру в кожному наступному матчі. Думаю, у грі з «Металістом» зможемо забити більше. 

– Ви неодноразово доходили до штрафного майданчика запоріжців, але далі виникали проблеми...
– У нас є достатньо футболістів, які можуть переправити м’яч у ворота. Ми дуже хочемо витискати максимум з наших атак. Не завжди це вдається. Впевнений, що у майбутньому виправимося.

– Один з прекрасних гольових моментів був у тебе після проходу Ігоря Худоб’яка. Ти пробив, хоча поруч стояв вільний Олег Голодюк...
– Так, мені залишалося лише підставити ногу. Справа в тому, що я знаходився не в дуже зручній ситуації і пробив не найкращим чином. Суперник виніс м’яч з лінії воріт. Я міг відпасувати Олегу, але прийняв таке рішення. Шкода, що не забив.

– Перед матчем було чимало розмов про нелегку ситуацію в запорізькому клубі. Вдалося уникнути недооцінки?
– Ми ніколи не звертаємо уваги на проблеми суперника. У нас є своє завдання – перемагати у кожному матчі. Ми показали хорошу гру і здобули позитивний результат. Зробили все так, як планували. Про жодну недооцінку не може бути мови. «Металург» – хороша команда, яка грає у технічний футбол з використанням короткого пасу. Думаю, у цих молодих футболістів хороше майбутнє.

– В матчі з «Металургом» були закриті два фанатські сектори. Однак найвідданіші вболівальники все одно вас підтримували...
– Так, ми добре чули фанатів, що розмістилися у 14 секторі. Дякуємо всім, хто прийшов нас підтримати у суботу. Вдячні тим людям, які підтримують нас і відвідують наші матчі. Хотілося б, звичайно, бачити більше вболівальників на трибунах. Ми робитимемо все, що від нас залежить і намагатимемось дарувати людям радість своєю грою. Принагідно хотів би запросити вболівальників на наш наступний матч з «Металістом», що відбудеться у суботу.

– Чого очікуєш від протистояння з харків’янами?
– Однозначно нам буде важко. «Металіст» – досвідчена команда, яка має збалансований склад. Ми готуємося і хочемо не розчарувати наших фанатів. 

– На даний момент за спиною залишилося перше коло, за винятком перенесеного матчу з «Шахтарем». Чи можна вже підвести певні підсумки?
– Думаю, все-таки ще рано. Проведемо ще чотири тури і тоді робитимемо загальні аналізи першої половини чемпіонату. У нас є мрія і ми прагнемо бути якомога вище у турнірній таблиці. Вся для цього робимо. Докладемо зусиль для того, щоб тішити вболівальників і займати високі місця.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 9
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Известно, кто заменит Фьюри в бою с Усиком, если Тайсон опять травмируется
Бокс | 22 апреля 2024, 14:37 1
Известно, кто заменит Фьюри в бою с Усиком, если Тайсон опять травмируется

На поединок с украинским чемпионом может выйти Филип Хргович

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.