Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2015, 14:19
1534
0

ВОЛОБУЕВ: Металлист и Металлург брошены на произвол судьбы

Специалист поделился впечатлениями о прошедших матчах 13-го тура УПЛ

| Обновлено 02 ноября 2015, 14:19
1534
0
ВОЛОБУЕВ: Металлист и Металлург брошены на произвол судьбы

«Зоря» — «Шахтар». Луганці зараз демонструють непоганий футбол. Тим паче проти лідерів вони завжди вміли грати. Напружений поєдинок очікується. «Гірники» лише вирівнялися з «Динамо», тому їм не можна більше втрачати очки. Думаю, буде мінімальна перемога донеччан. Як бачимо, Караваєв, Будківський та Малиновський не допоможуть «чорно-білим». Хоча я противник таких рішень, це неправильно. Коли, як не проти лідера, розвиватися цим хлопцям? Рівень чемпіонату ж занепадає.

«Олімпік» — «Дніпро». Цікава пара. Як показують останні матчі, дніпряни додали. Зважаючи на прикру поразку від «Сент-Етьєна», гадаю, вони захочуть відігратися на команді Санжара в Кубку та чемпіонаті. Хоча багато м’ячів не буде на вихідних. Головне — набрати залікові пункти, щоби боротися за високі місця.

«Динамо» — «Металіст». Немає сумнівів, що динамівці відсвяткують перемогу. Перевага буде в два м’ячі — це сто відсотків. Зараз харків’яни зв’язані проблемами, насамперед, фінансового характеру. Більше того, клуб просто покинутий напризволяще, тож нікому не потрібен. Це не ті часи, коли «Металіст» був на провідних ролях у першості. Думаю, в слобожан немає шансів щось протиставити киянам.

«Карпати» — «Металург». Запоріжці зараз у розібраному стані. Судячи з преси, команда не може нор-
мально тренуватися. То світло вимкнуть на базі, то електрику. Вважаю, львів’яни мають більше передумов до позитивного результату. Тому два-три м’ячі господарі повинні забивати. Не здивуюся, якщо рахунок на табло «України» висвітиться розгромний — 3:0. Хоча звинувачувати в цьому «Металург» не варто — гравцям не позаздриш. Як і «Металіст», це «покинута» команда.

«Чорноморець» — «Сталь». Одесити недавно здобули лише першу перемогу. Вочевидь, відчули нарешті смак голів і очок. Водночас дніпродзержинці непогано виступають після підвищення в класі. Припускаю, що буде нічия, та, скоріше за все, «суха». Хоча, якщо гості зіграють на своїх сильних якостях, мають можливість вивезти мінімальну перемогу. До того ж на їхньому боці досвід, адже у «моряків» переважно виступають молоді хлопці.

«Волинь» — «Говерла». Лучани попередній матч невдало провели: «загрузилися» в Олександрії. На мій погляд, за цей час вони зроблять висновки з тієї поразки. Відтак Кварцяний (великий мотиватор!) налаштує підопічних лише на одне — здолати суперника в західноукраїнському дербі.

«Олександрія» — «Ворскла». Схиляюся до варіанту, що буде мирова. Дебютант провів хорошу серію матчів: виграли в «Карпат» і «Волині», відібрали бали в «Зорі». Втім, полтавцям нікуди відступати, навіть попри кадрові проблеми, тому в складному протистоянні, гадаю, переможець не визначиться.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.