Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2015, 10:46
720
0

ТЛУМАК: «На таком поле можно играть только в антифутбол»

Наставник дублеров «Карпат» прокомментировал поражение от «Зари»

| Обновлено 02 ноября 2015, 10:46
720
0
ТЛУМАК: «На таком поле можно играть только в антифутбол»

Старший тренер юніорської команди «Карпат» Андрій Тлумак прокоментував гру своїх підопічних у сьогоднішньому матчі проти одноліток луганської «Зорі» в рамках 14-го туру першості України U-19, в якому «зелено-білі» зазнали поразки з мінімальним рахунком 0:1.

«Незважаючи на програш, після матчу я подякував хлопцям за гру, за їхнє ставлення до футболу. Вони старалися і дуже хотіли виграти, тому в мене немає ні до кого жодних претензій щодо їхньої самовіддачі Помилки звичайно були – і тактичного плану, і технічного. Останніх було значно більше, але на це є об’єктивна причина. Нам сьогодні довелося грати на дуже важкому полі. Той стан газону, який є, абсолютно не дозволяє нам грати в той футбол, в який ми вчимося грати на тренуваннях і який наша команда демонструвала в останніх іграх чемпіонату України. Наша гра побудована на контролі м’яча, на розіграші комбінацій. А що можна вимагати від гравців, коли практично не можливо приборкати м’яч. От і вийшло, що це був не футбол, а антифутбол. Команди майже не грали в футбол, бо це було практично не можливо робити, а весь час боролися одна з одною.

У п’ятницю на цьому полі грала молодіжна команда. За два дні привести поле до нормального стану не можливо. Тим більше зараз, коли на вулиці осінь і з кожним днем газон стає все гіршим. А на ньому, окрім нашої та молодіжної команди «Карпат», грає ще і місцева команда. От і вийшло, що якість поля й стала головною причиною нашої поразки. Хоча все могло закінчитися і по-іншому. Адже на початку гри ми отримали право на пенальті. І якби ми його реалізували, то напевне, все надалі складалося б не так, як сталося в підсумку. Але це футбол і в ньому трапляється, що хтось не забиває пенальті. Тому я не хочу звинувачувати у поразці Романа Лебедя, який не забив з 11-метрової позначки. Футбол – гра командна, а тому усі ми разом виграємо матчі і так само програємо.

Ми програли, тому зрозуміло, що зараз і в мене, і в моїх колег по тренерському штабу, власне, як і в самих гравців команди, настрій не найкращий. Однак я хочу сказати, що все одно у нашій грі є прогрес, коли порівнювати з тим, як ми грали на початку сезону. Тому ми не опускаємо рук, а зробимо висновки і будемо готуватися до наступних матчів», – підсумував Андрій Богданович.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри
Бокс | 19 апреля 2024, 15:36 0
Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри

Джей Опетайя отрицает, что отправил Тайсона на настил ринга

Ювентус отыграл два мяча и взял очко в матче с Кальяри
Футбол | 19 апреля 2024, 23:59 1
Ювентус отыграл два мяча и взял очко в матче с Кальяри

Отставание сократил Душан Влахович, автогол Альберто Доссены принес ничью

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.