Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1114
1

Игорь ПЛАСТУН: «Игроки Металлурга будут битья за свое имя»

Защитник «Карпат» - о предстоящем матче с «Металлургом»

Игорь ПЛАСТУН: «Игроки Металлурга будут битья за свое имя»

Центральний оборонець «зелено-білих» розповів про підготовку до суботньої гри із запорізьким «Металургом», а також поділився думками з приводу календаря Ліги Парі-Матч і проаналізував помилки захисної лінії у грі з «Ворсклою».

– Ігорю, про попередній матч вже забули?
– З того часу вже пройшов тиждень і ми всі зробили правильні висновки. Разом з тренерським штабом переглянули той матч і проаналізували помилки. Попереду на нас очікують важливі матчі і нам не можна припускатися таких провалів, як у протистоянні з «Ворсклою».

– Розбір моментів, коли забивав Олег Бараннік зробили?
– Очевидно, що цих помилок припустилися центральні захисники. Пропущені голи були наслідками індивідуальних помилок. Ми не зациклюємося на цьому і в майбутньому будемо діяти в таких епізодах уважніше і більш сконцентровано.

– Нещодавно наставник «Динамо» Сергій Ребров сказав, що не уявляє, як важко грати командам, що не виступають в єврокубках. Мовляв, постійні паузи в чемпіонаті дуже збивають...
– Однозначно всім тяжко грати в такому режимі. Порушується ігровий ритм. Ми граємо один раз на тиждень в кращому випадку. Руйнується тренувальний цикл, а постійні паузи вибивають з колії. Це все дається взнаки. Сподіваюся, що футбольні чиновники якось вплинуть на цю ситуацію. Нещодавно порахував: за останні чотири місяці ми провели 11 матчів. Тобто майже по три гри на місяць. Такі реалії... Хотілося б грати частіше.

– В останніх матчах пару в центрі оборони вам складає Артур Новотрясов. Взаємодію налагодили?
– Ми тренуємося кожен день і працюємо над цим компонентом. Тренерський штаб вирішив так, що ми з Артуром граємо в центрі захисту, а Андрій Гітченко діє в опорній зоні. Проте на тренуваннях працюємо в різних комбінаціях і ігрові зв’язки не втрачаємо. Наприклад, у грі з «Говерлою» це дало свої плоди, а у матчі з полтавчанами ми програли. Нічого страшного, це наша робота і ми працюємо над вдосконаленням власної гри.

– Ви вже почали вивчати майбутнього суперника?
– Попередньо приступили до вивчення запорізького «Металурга». Теорії ще не було, але в моральному плані готуємося, налаштовуємося. Нам дуже потрібні ці три очка. Будемо за них боротися.

– Розмови про можливий розпад команди з краю Хортиці впливатимуть на вашу підготовку до гри?
– Розумію, що ти маєш на увазі, про проблеми у запоріжців чув. Попри негаразди, переконаний, що гравці «Металурга» будуть битися за своє ім’я, за клуб. Можливо, у команди немає турнірних завдань, але це нічого не означає. У них також відбуваються щоденні тренування і запорізькі футболісти мають амбіції. Ми, у свою чергу, також будемо боротися.

– Когось можеш виділити у складі суперника?
– Не хотів би робити акцент на персоналіях. Добре знаю Павла Пашаєва. Це сильний і досвідчений футболіст. А ще там грають такі гравці, як Лисицький, Старцев, Платон. В Запоріжжі є багато молоді, але ті, кого я назвав складають майже половину команди. Це солідні виконавці.

– З Павлом говоритимете перед матчем?
– Я з ним не так часто спілкуюся. Думаю, мої одноклубники поговорять з ним і дізнаються про певні секрети гри суперника (сміється).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Состоялись первые полуфинальные матчи Лиги чемпионов. Кто выйдет в финал?
Футбол | 02 мая 2024, 06:30 0
Состоялись первые полуфинальные матчи Лиги чемпионов. Кто выйдет в финал?

«Бавария» и «Реал» сыграли вничью (2:2), «Боруссия Д» минимально обыграла «ПСЖ» (1:0)

Не Санчо. В УЕФА назвали лучшего игрока матча ЛЧ Боруссия Д – ПСЖ
Футбол | 02 мая 2024, 01:47 1
Не Санчо. В УЕФА назвали лучшего игрока матча ЛЧ Боруссия Д – ПСЖ

Дортмундский клуб одолел французский коллектив со счетом 1:0 в первой полуфинальной игре

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Анастасия Чайковская
ну что за тупые работники на этом спорт.уа ....... как делать ошибки в заголовке статьи ????? научитесь писать родные.....