Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
569
0

«Ми зможемо повернути віру в Карпати»

Інтерв'ю головного тренера Карпат Олександра ІЩЕНКА

«Коли команда програє і чекаєш тиждень до наступної гри – це найстрашніші дні. Страждає дружина і всі решта, хто поруч мене. Подібно до тренера, почуваються і футболісти. Так, вони розуміють свої проблеми у грі, знають, що постійно пропускають голи після «стандартів». Через те на кожному тренуванні відпрацьовуємо гру головою, займаємось цим по кілька разів на тиждень. Ми виділили спеціальний день, коли працюємо тільки над ударами головою. Процес йде, але не так швидко, як би нам того хотілося. Втім, сподіваюся, що незабаром отримаємо плоди від цих тренувань, – про це учора, 7 серпня, на прес-конференції ФК «Карпат» розповів головний тренер команди Олександр Іщенко.

Олександр Іщенко висловив думку, що «Карпати» втрачають кредит довіри від вболівальників. Через це головний тренер вносить деякі зміни до гри команди. «Сподіваюсь, матимемо високорослого гравця у захисті, який допоможе справлятися з грою на другому поверсі при стандартах. Без Батісти важко і в нападі, і в захисті», – додав головний тренер ФК «Карпати».

Щодо наступного суперника, з яким «Карпати» проведуть матч цієї неділі – донецького «Металурга», Олександр Іщенко висловився таким чином: «Дисциплінована, організована команда, зовсім по-іншому грає у футбол, аніж раніше. Я б сказав, вона раніше грала в атакуючий, романтичний футбол, а зараз перейшла до прагматичного. Має чотири захисники, опорного хавбека, який не виходить з центральної зони і класних голеадорів – Косиріна й Окодуву», – зазначив головний тренер «Карпат».

Попри проблеми, Олександр Іщенко пообіцяв, що у грі з «Металургом» «Карпати» продемонструють командний дух і волю до перемоги. «Відповідальність дуже велика і я вірю, що ми зможемо повернути віру в «Карпати», – сказав він.

ФК Карпати

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.