Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 26 октября 2015, 22:59
2350
3

Сборная Украины U-17 стартовала с ничьей в отборе на Евро

Подопечные Петракова разошлись миром с командой Молдовы

| Обновлено 26 октября 2015, 22:59
2350
3
Сборная Украины U-17 стартовала с ничьей в отборе на Евро

Юнацька збірна України, сформована з футболістів 1999 року народження з нічиєї стартувала у кваліфікаційному раунді, що розпочався сьогодні в Молдові. У першому матчі з господарями міні-турніру підочні Олександра Петракова, пропустивши першими, зуміли відквитати гол та здобути одне очко.

Незважаючи на потужний старт та відразу декілька моментів, що створили українці в перші хвилини зустрічі, першими пропустили саме вони. На 21-ій хвилині, після вдалого розіграшу кутового, свій автограф у воротах Луніна залишив Домашкан. Після пропущеного голу українці не знітилися, а продовжували створювати моменти біля воріт Апостолащі і на 36-ій хвилині таки домоглися свого - після розіграшу кутового відзначився Ярослав Деда.

У другому таймі українці продовжували насідати на ворота суперника, та відзначитися бодай раз, незважаючи на 18 завданих ударів по брамі суперника, їм так і не вдалось.

В іншому матчі групи, збірна Боснії та Герцеговини переграла команду Естонії з рахунком 2:1 та очолила групу. Свій наступний матч українці проведуть 28 жовтня проти команди Естонії.

Кваліфікаційний раунд UEFA EURO 2016 Under 17

Україна U-17 - Молдова U-17 - 1:1
Голи:
Деда (36), Домашкан (21)

Україна U-17: Лунін, Бондар, Попов, Чех, Кулаков (Михайленко, 62), Кащук (Наумець,70) Деда (Янаков, 55), Булєца, Хахльов, Сич, Сухар

Молдова U-17: Апостолащі, Бойко, Фуртанє, Кіпєрь (Савельєв, 79),Beрко, Ступак (Шкорта, 51), Ніхаєв, Домашкан,Юрашко, Мамалига, Осіпов (Карастоян, 57)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Geoman
Гол от деда
Милябой
Ничья с Молдовой это полный пидец товарищи !