Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
462
0

Юніори прямують на Схід

8 серпня юніорська збірна України, готуючись до жовтневої кваліфікації Євро-2008 (U-19), вирушає до Токіо, де візьме участь у міжнародному товариському турнірі

11 серпня підопічні Олександра Лисенка зустрінуться з командою Японії, 12-го – з американцями, а 14-го – проекзаменують колектив округу Сізуока.

Клубні інтереси
За словами головного тренера «синьо-жовтих», йому не вдалося долучити до східного збору всіх найсильніших гравців. «Річ у тім, що деякі клуби, керуючись власними інтересами, просто не відпустили своїх виконавців, – пояснив наставник. – У підсумку ми недорахувалися 7-8 потенційних гравців «основи».

Напіврезервний склад
«Таким чином, під час турніру буде проводитись й селекційна робота. Але це – востаннє! – наголошує Лисенко. – У наступних контрольних матчах використовуватиму виключно тих кандидатів, що будуть задіяні в кваліфікації. Ми плануємо провести два спаринги з бельгійськими однолітками – на початку вересня в Донецьку, а ще через місяць у Чернігові випробуємо себе в двобої з білорусами».

Старт в Молдові
Нагадаємо, кваліфікація до Євро-2008 почнеться для команди Лисенка в Молдові, де в 11-й групі разом із господарями, збірними Шотландії та Азербайджану українці проведуть одноколовий турнір з 26 по 31 жовтня. Далі, в еліт-раунді відбірної кампанії, буде створено сім квартетів, переможці яких потраплять до фінальної стадії чемпіонату, що пройде в Чехії.

Склад юніорської збірної України
Воротарі: Костянтин Одольський («Металург» Донецьк), Денис Сидоренко («Металіст» Харків);
Захисники: Олександр Назарчук, Кирило Петров, Тарас Пінчук (усі – «Динамо» Київ), Ярослав Мартинюк, Андрій Сагайдак (обидва – «Карпати» Львів), Олександр Каблаш («Чорноморець» Одеса);
Півзахисники: Вадим Воронченко, Олег Міщенко, Антон Приходько (усі – «Динамо» Київ), Ярослав Сворак («Карпати» Львів), Сергій Політило («Чорноморець» Одеса), Різван Аблітаров («Дніпро» Дніпропетровськ);
Нападаючі: Роман Зозуля, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко (усі – «Динамо» Київ), Євген Коноплянка («Дніпро» Дніпропетровськ).

ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.