Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 21 октября 2015, 18:53
1917
0

Владимир РЕВА: Кроме Пекур все готовы сыграть против Румынии

Наставник женской сборной Украины по футболу - о предстоящем матче отбора на Евро-2017

| Обновлено 21 октября 2015, 18:53
1917
0
Владимир РЕВА: Кроме Пекур все готовы сыграть против Румынии
Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева дав передматчеву прес-конференцію напередодні старту «синьо-жовтих» у відборі ЧЄ-2017. Вже завтра о 19:00 наші футболістки розпочнуть кваліфікаційну зустріч із командою Румунії.
 
-  Ми запросили 22 гравці на збір, який провели у Поляні на Закарпатті. Ми мали усі умови, щоб команда могла проводити тренування і відновлення. Окрім Пекур, яка не гратиме з Румунією через дискваліфікацію, усі здорові і готові взяти участь у стартовій грі.
 
-  Виходячи із матчу збірних Франції та Румунії, що вже відбувся раніше, які сильні стороні румунок Ви можете виділити?
-  Збірна Румунії досить добре захищалася, допоки рахунок не став 0:3. Вони грали компактно, як і потрібно діяти у сучасному футболі. Вважаю, що тактика команди за одну секунду не змінюється. Мабуть, вони обережно діятимуть і в нашій грі. Загалом, румунки вміло і професійно роблять свою справу. Але є у них і слабкі сторони.
 
-  На який футбол Ви налаштовуєте команду? Чи буде відрізнятися гра нинішньої збірної України від тої, яку наші дівчата демонстрували за роботи минулого наставника?
-  Попередні матчі – вже історія. У збірної було чимало успіхів, більшість того складу залишився у національній команді. Попередній наставник залишив непогані надбання. Але у нас буде свій тактичний малюнок, збираємося відштовхуватися від усього того, що пропонує сучасний футбол. Маємо чимало роботи для покращення якості гри в усіх фазах: як у захисті, так і в атаці. Сподіваюся, теоретичні навчання матимуть практичний позитив.
 
-  У складі збірної України відсутня Ганна Вороніна. Чому?
-  Відсутня і Вороніна, і Дятел. На жаль, ця прикра ситуація стосується травм.
 
- Чи має національна команда резерв серед молоді, яка б могла найближчого часу підсилити нашу гру?
- Я провів два з половиною місяці у відрядженнях, був присутній практично на всі серйозних іграх внутрішнього чемпіонату. Був складений розширений список з 30 футболісток. Поки ми зупинилися на 22-х. Але всі гравці перебувають у полі нашого зору. У разі необхідності, вони будуть викликані під прапори збірної країни.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.