Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 20 октября 2015, 17:08
1040
0

ФФУ присоединилась к программе «Капитаны перемен»

ФФУ предложила работу людям с ограниченными возможностями

| Обновлено 20 октября 2015, 17:08
1040
0
ФФУ присоединилась к программе «Капитаны перемен»

Проект УЄФА «Капітани змін» надихнув Федерацію футболу  України на працевлаштування людей з обмеженими можливостями, яким зазвичай більш складно знайти роботу.   

Європейський футбол приділяє велику увагу питанням рівності на футбольному полі, проте це значно менше помітно на адміністративному рівні. УЄФА намагається впливати на культуру футбольних організацій і робити їх більш відкритими на всіх рівнях. 

Зокрема, роботу в Федерації футболу України отримав Сергій Москалюк, хворий на гостру форму сколіозу. Раніше під час спроб влаштуватися на роботу він стикався з соціальними бар'єрами і розповсюдженими стереотипами. ФФУ та проект «Капітани змін» їх розвіяли, забезпечивши Москалюку рівні шанси поряд з іншими учасниками ринку праці. 

«Такі програми повинні бути в кожній країні, а в Україні вони важливі як ніколи, - говорить президент ФФУ Андрій Павелко. - В нашому суспільстві  вкрай важливо продемонструвати підтримку таким людям та розуміння їх проблем. І не лише в галузі футболу, а й інших сферах».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.