Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 октября 2015, 12:57
977
0

Младен БАРТУЛОВИЧ: «Львов похож на хорватские городки»

Полузащитник «Ворсклы» вспомнил свои выступления в составе «Карпат»

| Обновлено 16 октября 2015, 12:57
977
0
Младен БАРТУЛОВИЧ: «Львов похож на хорватские городки»

Младен Бартуловіч дуже швидко у Львові став своїм. Він щиро полюбив місто і команду, а вболівальники ставилися до нього, як до свого улюбленця. Футбольне життя – мінливе. Сьогодні ти у Львові, завтра – в Дніпропетровську, а післязавтра – у Полтаві. У пам’яті залишилися лише спогади, адже зараз хорват з українською душею одягає зелено-білу футболку з іншою емблемою на грудях.

– Младене, двоматчева дискваліфікація за фол у грі з «Чорноморцем» не дозволить тобі зіграти у Львові найближчої неділі. Жорстке покарання не вибиває з колії?
– Зараз вже нічого не вдієш. Звичайно, мені шкода, що так сталося і я вимушений пропустити певний період. Але це нормальне явище. Треба виходити з того, що маєш. Тому мені залишається лише тренуватися і чекати.

– Той факт, що ти пропускаєш гру саме з «Карпатами» має певне значення для тебе?
– Безперечно, я хотів зіграти у Львові. Для мене завжди приємно грати на стадіоні «Україна» і я не хотів втрачати такого шансу. Кожен приїзд до Львова – це спогади і позитивні емоції. У місті залишилося чимало моїх друзів і я був би радий їх побачити. Образливо, що так вийшло. Залишуся в Полтаві і спостерігатиму за матчем по телевізору.

– Підтримуєш відносини з гравцями «Карпат»?
– Так, часто спілкуюся з Мірошніченком, Голодюком, а також іншими молодими гравцями. Тому я в курсі всіх подій, знаю про команду майже все (сміється).

– Перед недільним матчем вже говорив з екс-одноклубниками?
– Ще ні, але обов’язково зателефоную їм.

– Для львівських вболівальників Младен Бартуловіч – це, перш за все, два голи «Шахтарю» і синьо-жовтий щиток в українському Сімферополі. З чим у тебе асоціюються Львів і «Карпати»?
– З тими двома матчами, про які ти згадуєш. А ще з класними вболівальниками. Львівські фанати – одні з кращих в Україні. Ніколи не забуду Львів – він схожий на багато хорватських містечок. Місто Лева має свою незабутню атмосферу.

– Чи можна сказати, що ти з особливою увагою слідкуєш за матчами «Карпат»?
– Однозначно так. Намагаюся не пропускати жодної гри за участю львівської команди. Мені завжди цікаво дивитися матчі «Карпат».

– Не шкодуєш про те, що свого часу пішов з команди?
– Зараз про це не варто говорити. Це все минуле. Звичайно, спочатку мені було непросто. Але таке футбольне життя – нічого не вдієш.

– Чи можеш порівняти Львів і Полтаву?
– Полтава – менша, а ще спокійніша. Ці міста дуже не схожі між собою. Мені подобається жити у Полтаві. Щодо Львова, то там є прекрасний центр міста, де я полюбляв посидіти на каві. Мені дуже не вистачає прогулянок львівськими вуличками.

– Разом з «Ворсклою» у цьому сезоні ти відчув смак єврокубків. Чи можна сказати, що у неділю відбудеться матч конкурентів за місце у Лізі Європи?
– Так, «Карпати» є нашими конкурентами. А ще «Зоря» і «Волинь». У Львові зараз сильний підбір виконавців. Можливо, команді не вистачає форварда. Але загалом «Карпати» мають хороший збалансований склад. Особливо це стосується оборони і середньої лінії.

– Чого очікуєш від майбутнього протистояння?
– Думаю, «Ворсклі» буде важко. У Львові всім командам складно грати. «Карпати» в попередньому матчі перемогли, тому полтавчанам буде непросто. Із впевненістю можу сказати, що на нас очікує цікава гра.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.