Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 октября 2015, 19:39
1327
1

Ворскла: Богуш возвращается в общую группу

Игроки «Ворсклы» готовятся к игре с «Карпатами»

| Обновлено 15 октября 2015, 19:39
1327
1
Ворскла: Богуш возвращается в общую группу

Незважаючи на кадрові проблеми, масштаб яких важко навіть з чимось порівняти, футболісти «Ворскли» працюють відповідально. Тренерська рада під керівництвом Василя Сачка вибудовує робочий процес відповідно до того кадрового потенціалу, який є зараз. Індивідуально займається Янузі, Міщенко працює під наглядом тренера з фізичної підготовки, а Пердута і Ткаченко поки взагалі в стані команди відсутні. Обидва проходять курс реабілітації згідно з настановами лікарів. Натомість потроху втягується в робочий ритм воротар Станіслав Богуш, якого не бачили на полі з кінця липня. Як говориться у відомому прислів`ї, не було б щастя, та нещастя допомогло, - це про учорашніх дублерів, група яких раптом опинилася в тренувальному таборі головної команди «біло-зелених». Воротар Ян Вічний, польові Нікіта Гаркуша, Микола Квасний, Владислав Авраменко та інші. Як говорить наставник «біло-зелених», такого збігу обставин, який міг би сприяти подальшому прогресу хлопців за спрощеною схемою, могло б і не бути, та ситуація нині саме така. Головне, що кожен усвідомлює всю відповідальність за надану довіру, яку, не сьогодні, завтра потрібно буде виправдовувати.

Жодних спеціальних тренувань перед виїзною грою з «Карпатами» немає, та все одно, кожне наступне заняття, що вже давно стало нормою, тренери готують ретельно, так, аби урізноманітнити процес, щоб робота не набридала футболістам.

Матч 11-го туру «Карпати» (Львів) – «Ворскла» (Полтава) відбудеться 18-го жовтня о 19:30 на стадіоні «Україна» в місті Лева. Телетрансляцію наживо вестиме канал «2+2». Текстовий онлайн, як завжди, на нашому сайті.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tka4enko_85
Заебись